Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Excellium Taming Conditioner 150ml

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Excellium Taming Conditioner 150ml

Skrotiť hrubé a neposlušné vlasy možno teraz úplne ľahko s kondicionérom Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Taming. Vďaka obohateniu o koenzým Q10 a omega 3 mastné kyseliny je ideálny pre použitie na zrelé vlasy, ktorým navracia ich mladistvý vzhľad.

Vlasy sú po použití kondicionéra vyživené, uhladené, jemné a lesklé. Pomáha zachovávať farbu, zaceľuje rozštiepené končeky a vlasy sa ľahko rozčesávajú. Kondicionér sa ale nestará len o samotné vlasy. Zmierňuje tiež pnutie vlasovej pokožky, a to najmä vďaka omega 3 mastným kyselinám, ktoré pokožku udržujú v optimálnom stave.

Hlavné výhody kondicionéra

  • Ideálny pre použitie na zrelé vlasy
  • Skrotí vaše hrubé a nepoddajné vlasy, dodá im živiny a komplexnú starostlivosť pre hydratáciu a regeneráciu
  • Obsahuje koenzým Q10, omega 3 mastné kyseliny, keratín a panthenol, ktoré sú nevyhnutné pre celkový zdravý vzhľad vlasov
  • Zachováva farbu, zaceľuje rozštiepené končeky, stará sa o pokožku hlavy
  • Objem: 150 ml

Zloženie

Koenzým Q10 – je obsiahnutý v každej ľudskej bunke. Jeho produkcia sa s vekom znižuje, a preto je potrebné ho dodávať z iných zdrojov pre zachovanie sviežosti a mladistvého vzhľadu. Stimuluje vlasové korienky a reaktivuje produkciu keratínu.

Omega 3 mastné kyseliny – sú zdrojom základných lipidových živín, ktoré udržujú optimálne pH pokožky. Tým bojuje proti známkam starnutia.

Keratín – má hydratačné a zjemňujúce účinky, znižuje statickú elektrinu a prispieva tak k celkovému dojmu upravených a zdravých vlasov.

Panthenol – má regeneračné účinky a blahodarný vplyv na kvalitu pokožky, ktorej stav je zásadný pre celkový stav vašich vlasov.

Použitie

Naneste na umyté vlasy, nechajte dve minúty pôsobiť a opláchnite.

Zloženie

Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Quaternium–87 · Isopropyl Myristate · Vegetable Oil · Camelina Sativa Seed Oil · Ubiquinone · Citric Acid · Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate · Propylene Glycol · Parfum (Fragrance) · Phenoxyethanol · Stearamidopropyl Dimethylamine · Mica · Sodium Methylparaben · Polyquaternium–37 · Dicaprylyl Carbonate · Linalool · Limonene · Lauryl Glucoside · Butylphenyl Methylpropional · Hydrolyzed Keratin · CI 77891 (Titanium Dioxide)

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Účinok

Účinok Hydratácia, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2862
Produktové číslo:  4045787312621
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12