Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Excellium Beautifying Treatment 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF Professional BC Bonacure Excellium Beautifying Treatment 150 ml

Aj strieborné či biele vlasy môžu vyzerať zdravo a mladistvo. Vyskúšajte skrášľujúcu kúru zameranú na tento typ zrelých vlasov, prinesie vašim vlasom presne to, čo potrebujú. Maska vlasom poskytne nielen hĺbkovú výživu, vďaka ktorej sa budú ľahšie rozčesávať a budú pôsobiť vitálnejšie. Zvládne tiež neutralizovať žlté tóny, ktoré na bielych vlasoch nepôsobia esteticky. Vďaka extraktu z perál maska strieborný efekt vlasov navyše rozjasní a celkovo zvýrazní, budú tak pôsobiť elegantnejšie a zároveň mladistvo. Doprajte svojim vlasom intenzívnu starostlivosť ako v kaderníckom salóne.

Aktívne látky:

  • Koenzým Q10 stimuluje vlasové korienky a reaktivuje produkciu keratínu.
  • Luxusný extrakt z perál z Francúzskej Polynézie dodáva vlasom prírodné morské minerály, ktoré pôsobia omladzujúcimi, posilňujúcimi a antioxidačnými účinkami.

Typ vlasov:
Na strieborné a biele zrelé vlasy.

Použitie:
Pri každodennom použití naneste masku na vlhké vlasy, nechajte pôsobiť 2 minúty a dôkladne opláchnite. Pri použití 2× týždenne masku naneste na vlhké vlasy, prečešte a nechajte ju pôsobiť 5 – 10 minút. Potom dôkladne opláchnite.

Objem:
150 ml
Zloženie:
Dimethicone · Isopropyl Myristate · Behentrimonium Chloride · Cetrimonium Chloride · Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate · Oenothera Biennis (Evening Primerose) Oil · Hydrolyzed Pearl · Ubiquinone · Panthenol · Stearamidopropyl Dimethylamine · Cetyl Palmitate · Mica · Lactic Acid · Parfum (Fragrance) · Phenoxyethanol · Isopropyl Alcohol · Methylparaben · Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride · Amodimethicone · Linalool · Glycerin · Citric Acid · Limonene · Cyclomethicone · Citronellol Butylphenyl Methylpropional · CI 77891 (Titanium Dioxide).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Regenerácia

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  KSVL2871
Produktové číslo:  4045787322644
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13