Obnoviť stránku

got2b suchý šampón Instant Fresh Up Extra Fresh 200 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

got2b suchý šampón Instant Fresh Up Extra Fresh 200 ml


Nový suchý šampón SCHWARZKOPF got2b Fresh it up Extra Fresh zbaví vaše vlasy nečistôt a dodá im dlhotrvajúcu príjemnú vôňu a intenzívnu sviežosť. Prípravok v spreji intenzívne pôsobí proti mastnote a po vyčesaní nezanecháva vo vlasoch biele stopy. Vhodný najmä pre rýchlo sa mastiace vlasy.

Kľúčové vlastnosti suchého šampónu SCHWARZKOPF got2b Fresh it up Extra Fresh

  • Vhodný pre rýchlo sa mastiace vlasy
  • Šampón nezanecháva biele stopy
  • Intenzívne pôsobenie proti mastnote
  • Produkt známej a preverenej značky SCHWARZKOPF

Blesková čistota a sviežosť

V dnešnej hektickej dobe uľahčí suchý šampón život všetkým, ktorí chcú mať krásne vlasy, ale nestíhajú alebo si ich nechcú tak často umývať bežnými prípravkami. V niekoľkých okamihoch dodá vašim vlasom čistotu a sviežosť na nerozoznanie od efektu bežného šampónu. 


Aktívne látky

  • Limonén - je protizápalový, antimikrobiálny a pôsobí proti množeniu kvasiniek a hubovitých organizmov. Dodáva intenzívnu citrusovú vôňu.
  • Kartérne amóniové soli - veľmi efektívna čistiaca látka. Ničí a bráni rastu mikroorganizmov, a tým eliminuje zápach vlasov

Použitie:
Suchý šampón poriadne pretrepte - aj medzi jednotlivými vstrekmi. Nastriekajte do suchých vlasov krátkymi strekmi zo vzdialenosti 20 cm. Vmasírujte do pokožky hlavy a následne vyčešte. Ak sa rozprašovač zanesie, prepláchnite ho pod tečúcou vodou.

Zloženie:
Butane, Propane, Alcohol denat., Oryza sativa starch, izobután, pentán, Parfum, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Cetrimonium chloride, Benzyl alcohol, Citronellol, Citral


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Suchý

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS703
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101043211
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06