Obnoviť stránku

SCHOLL Krém na popraskané päty s keratínom 60 ml

4,7 85 hodnotení
6,19 €

SCHOLL Krém na popraskané päty s keratínom 60 ml

SCHOLL Krém na popraskané päty s Keratínom

Krém na nohy Scholl jedinečným spôsobom ošetrí vaše popraskané päty. Unikátna technológia obsahuje keratín, ktorý rýchlo a spoľahlivo dokáže ošetriť boľavé a popraskané päty už počas 3 dní. Viditeľné výsledky spozorujete už po prvom nanesení, po pravidelnom používaní bude pokožka vašich nôh ošetrená, jemná a príťažlivá. Dajte vašim nohám šancu, aby boli zdravé a krásne!

Technológia Active K+ poskytuje aktívne obnovenie hrubej, suchej a popraskanej kože. Posilňuje obranyschopnosť pokožky a stimuluje pokožku k rýchlejšej regenerácii a obnoveniu nových kožných buniek. Keratín dodáva pokožke hĺbkovú hydratáciu, výživu a perfektne ju zvláčňuje. Starajte sa o svoje nohy, aby ich pokožka bola hodvábne jemná a pružná!
Aktívne látky:

  • Keratín - dodáva pokožke vláčnosť, pružnosť a hĺbkovú hydratáciu, podporuje jej regeneráciu.
  • Technológia Active K+ - poskytuje aktívnu obnovu hrubej, suchej a popraskanej kože, posilňuje obranyschopnosť pokožky a stimuluje ju k rýchlejšej regenerácii.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nanášajte na nohy v rovnomernej vrstve raz až dvakrát denne. Ideálne je použitie na noc, kedy sú nohy v pokoji a krém sa môže lepšie vstrebávať.
Objem:
60 ml
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 60 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Účinok Regeneračný

Problémy

Problémy Na popraskané päty

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania, S keratínom
Kód:  NOH013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5038483588710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09