Obnoviť stránku

SALOOS Shaving Oil 125 ml

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,39 €

SALOOS Shaving Oil 125 ml

Holiaci olej SALOOS Satén s objemom 125 ml je skvelým pomocníkom každej ženy pre dokonale oholenú a hebkú pokožku. Jeho olejová konzistencia vám holenie veľmi spríjemní a zároveň uľahčí sklz holiaceho strojčeka na pokožke. Veľkou prednosťou oleja je, že zanecháva pleť nádherne vláčnu, jemnú a hydratovanú, pričom zabraňuje jej nepríjemnému podráždeniu a vysušeniu. Navodzuje dokonalý pocit hebkosti a upokojenia. Bohaté zloženie oleja obsahuje zmes esenciálnych olejov, a to bergamotu, ružového dreva a levandule. Prípravok je vyrobený z prírodných ingrediencií, má neutrálnu príjemnú vôňu. Na pokožku je veľmi jemný a nevyvoláva nežiaduce reakcie.
Aktívne látky:
Esenciálne oleje z bergamotu, ružového dreva a levandule vynikajú svojimi harmonizačnými a upokojujúcimi účinkami.
Účinky:
Po použití holiaceho oleja SALOSS Satén bude vaša pokožka perfektne hydratovaná, hladká a zamatovo hebká. Upokojená a harmonizovaná, bez známok podráždenia a vysušenia.
Použitie:
Malé množstvo oleja rovnomerne naneste na vlhkú pokožku. Po dokončení holenia dôkladne opláchnite vodou.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Zloženie:
Esenciálne oleje z bergamotu, ružového dreva a levandule.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  KSMU0319
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594031326717
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01