Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SALOOS Bio Ricínový olej 50 ml

4,7 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €

SALOOS Bio Ricínový olej 50 ml

SALOOS Ricínový olej je čisto prírodný bioprodukt jedinečný v starostlivosti o namáhanú a poškodenú pokožku. Je vhodný najmä na suchú pleť, ktorú chráni pred vonkajším poškodením a hydratuje ju. Výborne regeneruje a zvláčňuje pokožku po zahojených jazvách a je veľmi obľúbený pre svoje stimulujúce účinky na rast vlasov a rias. Riasy sú po použití ricínového oleja kvalitnejšie a pevnejšie, a súčasne tiež menej vypadávajú. V kozmetike sa odporúča riediť ricínový olej redšími olejmi, napr. hroznovým.

Kľúčové vlastnosti SALOOS pleťového ricínového oleja 50 ml

  • Čisto prírodný produkt vhodný na suchú pleť
  • Perfektne regeneruje a zvláčňuje jazvy na koži
  • Podporuje rast vlasov a rias
  • SALOOS Ricínový olej sa stará o namáhanú pokožku
  • Pomáha regenerovať natiahnuté svaly a kĺby

Dokonalá regenerácia

Ricínový olej je známy pre svoje ohromné ??regeneračné schopnosti. Prirodzene pleť chráni proti poškodeniu nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Je ideálne ho použiť na pokožku spálenú slnkom alebo vysušenú mrazom. Podporuje hojenie jaziev a drobných poranení a účinný je tiež vo forme teplých obkladov na boľavé svaly a kĺby.

Použitie SALOOS Ricínového oleja

Primerané množstvo oleja jemne vtrite alebo vmasírujte do pokožky. Ricínový olej podporuje rast vlasov a rias. Skúste si každý večer potierať vatovou tyčinkou líniu rias ricínovým olejom pre podporu ich rastu a obmedzenie ich vypadávania. Vyskúšajte tiež účinné obklady z teplého ricínového oleja priloženého na koži presilených častí tela.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ Olej

Druh

Druh Ricínový

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci
Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KSPL2147
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594031325956
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06