Obnoviť stránku

SALOOS Bio karité Atopikderm balzam 50 ml

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

SALOOS Bio karité Atopikderm balzam 50 ml

SALOOS Bio karité Atopikderm balzam je vysoko účinný balzam príjemnej vône, ktorý kompletne dbá o suchú až presušenú pokožku so sklonom k popraskaniu. Dôležitou súčasťou Atopikderm balzamu sú borákový a pupalkový olej, ktoré majú silné upokojujúce účinky. Rýchlo zmierňujú akékoľvek podráždenie a odstraňujú nepríjemné pocity pnutia pokožky. Atopikderm balzam kožu príjemne premastí, zvláčni a pomáha udržať jej zdravý vzhľad. Výborne sa vstrebáva do pokožky. Základ balzamu tvorí tiež 100 % bambucké maslo, ktoré je výborne znášané všetkými typmi pokožky. Bambucké maslo nezaťažuje ani mastnejší typ pokožky, neupcháva póry a nepodporuje tvorbu vyrážok, naopak pokožku regeneruje a má žiaduce hojivé účinky.

Kľúčové vlastnosti SALOOS Bio karité Atopikderm balzamu

  • SALOOS Bio karité Atopikderm balzam je vysoko účinný na regeneráciu podráždenej pokožky
  • Atopikderm balzam blahodarne pôsobí na suchú, popraskanú pokožku trpiacu ekzémom či lupienkou
  • Obsiahnuté esenciálne oleje násobia hojivé a dezinfekčné účinky balzamu
  • Výborne sa vstrebáva, pokožku upokojuje a zvláčňuje
  • Ide o čistý prírodný bioprodukt
  • Atopikderm balzam je v hodný na telo aj tvár, vrátane našich najmenších

Zloženie:
Pupalka dvojročná (Oenothera biennis, olej), Slnečnica ročná (Helianthus annuus, BIO slnečnicový olej), Borák lekársky (Borago officinalis, čistý rastlinný olej zo semien), čistý rastlinný olej zo sezamových semienok z ekologického poľnohospodárstva, Simondsie čínska (Simmondsia chinensis, 100 % čistý za studena lisovaný bio jojobový olej), 100 % bambucké maslo (Butyrospermum parkii, Shea butter, BIO), marhuľa obyčajná (Prunus armeniaca), biely vosk, kandelilový vosk, tokoferol, askorbyl palmitát, kyselina askorbová, zmes éterických olejov, limonen, linalool, citronelol, citral, kumarín, geraniol, farnesol

Použitie:
Bio karité Atopikderm balzam je počas bežnej izbovej teploty tuhý. Topí sa pri teplote 36 – 38 °C. Stačí dať malé množstvo masla do dlaní a nechať rozpustiť. Potom naneste na požadované oblasti pokožky a vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci
Špecifikácia Bio

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Problematická, Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie Bez farbív, Bez silikónov

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Kód:  KSTE774
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594031326434
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16