Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAHARA Mlieko na opaľovanie OF 20 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAHARA Mlieko na opaľovanie OF 20 200 ml

Chráňte svoju pokožku opaľovacím mliekom SAHARA a užívajte si bezstarostné slnenie. Toto mlieko ponúka účinnú ochranu pred UVB a UVA žiarením. Má príjemnú a nemastnú textúru, ktorá sa ľahko nanáša a vstrebáva. Vďaka svojmu ošetrujúcemu zloženiu s kokosovým olejom dodáva pleti potrebnú hydratáciu, výživu a robí ju jemnú a vláčnu. Nemusíte si robiť starosti ani pri kúpaní alebo nadmernom potení, mlieko je totiž vodoodolné. Ochráni vás tak na kúpalisku, ale aj pri športe. Vďaka opaľovaciemu mlieku SAHARA bude vaša opálenie navyše intenzívnejšie a dlhšie vydrží.

Kľúčové vlastnosti mlieka na opaľovanie SAHARA OF 20

  • Ochrana pred UVA a UVB žiarením
  • Mlieko SAHARA OF 20 pre bezstarostné opaľovanie
  • Obsah kokosového oleja
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • Nemastná textúra
  • Mlieko na opaľovanie SAHARA hydratuje a vyživuje
  • Zintenzívňuje a predlžuje výdrž opálenia

Použitie:
Aplikujte dostatočné množstvo prípravku rovnomerne na pokožku tela pred opaľovaním. Aplikáciu opakujte najmä pri potení, po kúpaní a po osušení.

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, Homosalate, C12-15 alkyl benzoate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Dicaprylyl carbonate, Aluminum starch octenylsuccinate, Glyceryl stearate citrate, Glycerin, Butylene glycol, Cyclopentasiloxane, Cetearyl alcohol, Ethylhexyl triazone, Cocos nucifera oil, Arachis hypogaea oil, Ascorbyl palmitate, Beta-carotene, Betaine, Caprylyl glycol, Citric acid, Daucus carota sativa extract, Decylene glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Isopropyl myristate, Lecithin, Linoleic acid, Macadamia ternifolia seed oil, Panthenol, Parfum, PEG-20 glyceryl laurate, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Silica, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Titanium dioxide (nano), Tocopherol, Tocopheryl acetate, Triacontanyl PVP, Xanthan gum, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací, Vyživujúci
Špecifikácia Dermo

Ochranný faktor

Ochranný faktor 20 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  OPA197
Produktové číslo:  8592297005926

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13