Obnoviť stránku

Royal London 90002-02

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Royal London 90002-02

Pánske vreckové hodinky Royal London 90002-02 sú nádhernou pripomienkou dávnych časov. Precízny dizajn týchto hodiniek pripomína prácu starých majstrov, pre ktorých bola výroba hodiniek srdcovou záležitosťou. Väčší ciferník s neodmysliteľným pútkom má puzdro z ocele s PVD povlakom v zlatej farbe. Hodinky disponujú základnými funkciami a fungujú na mechanický, t. j. ručný náťah.
Ciferník je v bielej farbe so štýlovými, dobre viditeľnými číslicami a klasicky riešenými ručičkami. Hodinky majú sekundovú ručičku. Stred ciferníku zobrazuje jemnú mechaniku strojčeka hodiniek. Hodinky sú nádherným a nezabudnuteľným darčekom k rôznym životným výročiam. Skvele tiež splní svoj účel ako odmena za ukončené štúdium, za hrdinský čin alebo ako poďakovanie za čokoľvek. Tieto vysokospoľahlivé hodinky možno nebude ich majiteľ nosiť so sebou každý deň, ale o to viac si vychutná ich spoločnosť pri významnejších chvíľach.

Doprajte si originálny darček, ktorý obdarovanému aj okoliu vyrazí dych a stane sa rodinnou pamiatkou!
Funkcie:
základné
Typ:
analógové
Puzdro:
Oceľ s PVD povlakom
Rozmery:
55×42×9 mm
Napájanie:
Mechanické - ručný náťah
Farba ciferníku:
biela

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  KHO2130
Produktové číslo:  90002-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14