Obnoviť stránku

Royal London 41343-01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Royal London 41343-01

Royal London 41343-01 sú prepracované pánske hodinky, ktoré zaujmú prepojením štýlu a funkčnosti. Neprehliadnuteľným dizajnovým prvkom je strieborná farba puzdra rovnako ako skutočnosť, že remienok tvorí koža, čo tvorí zaujímavú ozdobu zápästia, nijak však neutrpela funkčnosť výrobku. Remienok bez problémov upravíte akurát na vaše zápästie. Vďaka odolnosti voči vode 50 m (5 ATM) môžete tieto hodinky používať aj pri plávaní či potápaní. Analógové zobrazenie je spoľahlivou voľbou na bežné denné použitie. Osvedčená batéria Quartz hodiniek Royal London 41343-01 zaručuje, že vaše hodinky vydržia tikať ešte dlho.

Výrobca nezabudol ani na starý dobrý budík. Keď vezmeme do úvahy, že tieto pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas.

  • Ciferník chráni Minerálne sklíčko, takže sa zaručene nemusíte báť poškodenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 39 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO12792
Produktové číslo:  5051496074339

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19