Obnoviť stránku

Royal London 41339-02

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Royal London 41339-02

Pánske hodinky Royal London 41339-02 sú skvele spracované hodinky s oceľovým remienkom. Moderný dizajn ciferníku zahŕňa všetko, čo od funkčných hodiniek môžete očakávať. Puzdro je vyrobené z ocele a ciferník má červenú farbu. Hodinky sú osadené kvalitným strojčekom Quartz, ktorý napája batéria. Nechýba ani luminiscenčné ručičky. Praktické prevedenie týchto jedinečných hodiniek je predurčuje k častému nosenie. Hodí sa na denné nosenie, rovnako ako na dôležitú pracovnú schôdzku alebo na večernú párty. Z hodiniek vyžaruje elegancia a štýl.

kľúčové vlastnosti

  • športový vzhled
  • vodotesnosť 20 ATM
  • dátumovka, stopky a 24 hodinový ciferník
  • oceľový remienok s klasickým zapínaním
  • luminiscenčné ručičky

všestranný doplnok

Tieto hodinky disponujú všetkými základnými funkciami a navyše sú vybavené aj dátumovkou, stopkami či 24hodinovým ciferníkom. Výrobcom udávaná vodotesnosť je 20 ATM. Vďaka tomu ich môžete bez obáv používať vonku v daždi, v lete pri vode, v bazéne alebo všade tam, kde by iné hodinky bez tejto funkcie neobstáli. Neutrálna strieborná farba remienka sa bude dobre hodiť ku všetkým doplnkom. Kúpte si originálne hodinky, ktoré sú nielen praktické, ale aj krásne.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)
Kód:  KHO9742
Produktové číslo:  5051496074179

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04