Obnoviť stránku

ROYAL LONDON 21276-04

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROYAL LONDON 21276-04

Elegantné hodinky Royal London od popredných dizajnérov Royal London uvoľnia váš výrazný odev a biely dizajn s ružovými zlatými prvkami vytvorí zmysel pre luxus . Je vhodný pre bežné nosenie džín a spoločnosti a obzvlášť majú radi ženy s zmyslom pre štýl a súčasné trendy. Spoľahlivý elektronický quartzový pohyb z neho robí nielen módny, ale aj funkčný doplnok, ktorý vám umožní pohodlne sledovať čas. Hodinky sú uložené v masívnom oceľovom puzdre lemovanom s trblietavými kamienkami a strieborný ciferník vás poteší praktickým dátumom. 

Unikátne hodinky Royal London

  • Analogový ciferník s tradičným guľatým tvarom
  • Kvalitná kremenná batéria
  • Bývanie a indexy zasadené kameňmi
  • Kožený remienok bielej farby
  • Zobrazuje aktuálny dátum
  • Materiál krytu: nehrdzavejúca oceľ
  • Vodotesnosť: 5 ATM
  • Veľkosť puzdra: 39 × 10 mm

Sofistikovaný dizajn

Trvanlivý minerálny sklíčok chráni vašu tvár pred poškodením, takže vaše hodinky vyzerajú ako nové na dlhú dobu. Majú nepremokavú vrstvu 5 ATM, s ktorou dokážu odolávať striekajúcej i tečúcej vode a dažďu . Nemusíte ich odobrať, ak máte sprchu, aj keď idete na sprchu. Hodinky sú jedinečným doplnkom, ktoré zdobia vaše zápästie a robia nejaké oblečenie, či už deň alebo večer.
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9992
Produktové číslo:  5051496065313

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07