Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Stay Matte Liquid Mousse Foundation 100 Ivory 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RIMMEL LONDON Stay Matte Liquid Mousse Foundation 100 Ivory 30 ml

Londýnska značka dekoratívnej kozmetiky RIMMEL LONDON prináša revolučný penový make-up v odtieni Ivory. Ľahká štruktúra make-upu umožňuje jeho jednoduché nanášanie na pleť. Tekutý make-up Stay Matte Liquid nezanechá na pleti mastný film. Vďaka penovému zloženiu nie je pleť zaťažená nepríjemnou vrstvou make-upu. Make-up je vhodný pre všetky typy pleti. Zanechá ju prirodzene matnú po celý deň. Odtieň Ivory je vhodný na denné líčenie aj večerný look. So Stay Matte Liquid vykúzlite behom okamihu dokonale matnú pleť bez známok nedokonalostí.

Kľúčové vlastnosti mejkapu Stay Matte Liquid Mousse Foundation v odtieni 100 Ivory

  • Penový make-up od RIMMEL LONDON sa ľahko nanáša na pleť
  • Vďaka ľahkému zloženiu nie je pleť zaťažená
  • Udrží pleť matnú po celý deň
  • Make-up nadviaže na prirodzený odtieň vašej pleti
  • Stay Matte Liquid je vhodný pre všetky typy pleti
  • So Stay Matte Liquid Mousse Foundation si môžete vybrať odtieň zodpovedajúci farbe vašej pleti

Aplikácia:
Make-up nanášajte prstami či hubkou na vyčistenú a krémom ošetrenú pleť. Rovnomerne rozotrite do stratena v oblasti tváre a krku.

Zloženie:
Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Ether, Aqua/Water/EAU, Isododecane, Talc, Trihydroxystearin, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyglyceryl-3 Beeswax, Sorbitan, Sesquioleate, Trimethylsiloxysilicate, Kaolin, Tribehenin, Aluminium, Starch Octenylsuccinate, Propylene Carbonate, PEG-10 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Polypropylene, Phenoxyethanol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Dimethiconol, Laureth-4, BHT, Tocopherol [May Contain/peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (CI77891),Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Typ pleti Normálna

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Zjednotenie pleti

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí
Kód:  DEKO3406
Produktové číslo:  3607342675773

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09