Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Match Perfection Foundation SPF20 010 Light Porcelain 30 ml

4,6 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,50 €

RIMMEL LONDON Match Perfection Foundation SPF20 010 Light Porcelain 30 ml

Dlhotrvajúce vlastnosti mejkapu Match Perfection Foundation s ochranným faktorom 20 ocenia nielen zrelé ženy. Make-up kryje všetky nedokonalosti pleti a pripraví vaše nalíčenie na náročný pracovný deň. Tekutý make-up s pumpičkou pre ľahké dávkovanie zanechá vašu pleť jemnú a prirodzene nalíčenú. RIMMEL LONDON vám umožní vybrať si odtieň presne padnúci vašej farbe pleti. Match Perfection Foundation maskuje rozšírené póry pleti, udrží potrebnú vlhkosť pleti po celý deň, prispôsobí sa tónom vašej pleti, chráni vašu pleť proti slnečným lúčom faktorom 20. RIMMEL LONDON je v oblasti dekoratívnej kozmetiky stávkou na istotu. Make-up je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti mejkapu RIMMEL LONDON Match Perfection Foundation SPF 20 odtieň 010 light Porcelain

  • Match Perfection Foundation udržuje vlhkosť pleti
  • Make-up chráni vašu pleť faktorom SPF 20
  • Make-up od RIMMEL LONDON v odtieni Light Porcelain sa prispôsobí tónu vašej pleti
  • Match Perfection Foundation maskuje nedokonalosti pleti vrátane rozšírených pórov
  • Zanechá vašu pleť jemnú a prirodzene nalíčenú

Aplikácia:
Make-up nanášajte prstami či hubkou na vyčistenú a krémom ošetrenú pleť. Rovnomerne rozotrite do stratena v oblasti tváre a krku.

Zloženie:
Aqua/water/eau, cyclopentasiloxane, titanium dioxide, dicaprylyl ether, ethylhexyl methoxycinnamate, talc, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, glycerin, propylene glycol, peg-10 dimethicone, quaternium-90 sepiolite, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, acrylates crosspolymer, sodium chloride, lecithin, mica, trihydroxystearin, aluminum starch octenylsuccinate, quaternium-90 montmorillonite, ammonium acrylates copolymer, chlorphenesin, phenoxyethanol, tribehenin, parfum/fragrance, disodium stearoyl glutamate, alcohol denat., disodium edta, disodium deceth-6 sulfosuccinate, aluminum hydroxide, laureth-4, hexyl cinnamal, laureth-30, limonene, tocopheryl acetate, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, linalool, geraniol, bht, sodium dehydroacetate, citronellol, alpha-isomethyl ionone, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, [may contain/peut contenir/+/-: iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499)].


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo, Profesionálne
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vhodný na oči, Ochranný SPF faktor
Účinok Zjednotenie pleti, Hydratačný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium

Vlastnosti

Špecifikácia Dekoratívne
Kód:  DEKO3402
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614220953984

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14