Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REXONA Men Body Wash 2 in 1 Cobalt 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REXONA Men Body Wash 2 in 1 Cobalt 400 ml

So sprchovým gélom Men Cobalt nebude ranné prebudenie už nikdy problém. Zažite maximálne ranné osvieženie, ktoré tento sprchový gél značky Rexona ponúka. Tento sprchový gél je navrhnutý tak, aby vám dodal silu a energiu už v priebehu vašej rannej sprchy. Hlavnou zložkou tohto gélu Rexona je mentol, ktorý vás ihneď rozhýbe a príjemne prebudí. Sprchový gél Men Cobalt 2 v 1 je pre vaše pohodlie možné tiež použiť aj ako šampón.

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu REXONA Men Cobalt

  • Gél predstavuje produkt značky REXONA
  • Obsahuje šampón a sprchový gél 2 v 1
  • Gél je vhodný pre ranné osvieženie
  • REXONA Men Cobalt obsahuje mentol
  • Produkt je možné kombinovať s antiperspirantom

Hlavné zložky:
Mentol ponúka maximálne osvieženie pre váš deň.

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na navlhčenú pokožku, potom umyte vaše telo, po umytí gélom telo dôkladne opláchnite. V prípade kontaktu gélu s očami ich okamžite vypláchnite vodou.

zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Sodium chloride, Benzophenome-4, Citric acid, Cocamide MEA,Disodium EDTA, Glycerin, Menthol, Polyquaternium-7, PPG-6, Sodiumbenzoate, Citronellol, Linalool, CI 17200, CI 42090 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml
Kód:  SG403
Produktové číslo:  8710447281581
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09