Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rexona Invisible Black + White antiperspirant v spreji 150 ml

4,8 92 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,29 €
Pri kúpe 1 ks 3,29 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,19 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,12 €/ks

Rexona Invisible Black + White antiperspirant v spreji 150 ml

Mimoriadne účinný antiperspirant - dezodorant v spreji z rady Rexona Invisible. Rexona Invisible Aqua sa postará o kompletnú ochranu proti poteniu až na 48 hodín. Vďaka špeciálnej technológii ľahko minimalizuje biele škvrny aj žlté stopy na vašom oblečení. Deodorant poskytuje sviežu vôňu a je veľmi šetrný k pokožke. Navyše vďaka patentovanej technológii Motionsense reaguje priamo na pohyb, takže funguje tým intenzívnejšie, čím viac ste v pohybe.

Rexona vás nezradí

  • Mimoriadna účinnosť proti zápachu a tvorbe potu až na 48 hodín
  • Minimalizuje bielej stopy a žlté škvrny
  • Veľmi šetrný k pokožke podpazušia
  • Technológia Motionsense - čím viac pohybu, tým vyššia účinnosť
  • Svieža vôňa
  • Neobsahuje alkohol
  • Anatomické tvarovanie pre pohodlnú aplikáciu

Motionsense

Patentovaná technológia, vďaka ktorej váš dezodorant „spozná“, ako intenzívne sa pohybujete. Ide o systém unikátnych mikrokapsúl obsiahnutých v antiperspirante. Tieto mikrokapsule sa pri pohybe uvoľňujú, čím pôsobia v tú správnu chvíľu - teda už pred začiatkom potenia.

Použitie

Aplikujte denne na pokožku v podpazuší. Ak získate pocit slabnutia účinku, jednoducho aplikáciu opakujte. Vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Propylene carbonate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Bez parfumovania

Objem

Objem 150 ml
Kód:  DEO031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8712561319409
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02