Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rexona Aloe Vera tuhý antiperspirant 40 ml

4,7 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,59 €

Rexona Aloe Vera tuhý antiperspirant 40 ml

Tuhý dezodorant Rexona Aloe Vera je určený pre všetky ženy, ktoré milujú dlhotrvajúci pocit sviežosti. Vďaka svojim vlastnostiam zabezpečí ochranu až po dobu 48 hodín. Teraz už sa nemusíte obávať nepríjemného potu ani zápachu, ktorý by vás mohol počas dňa zväzovať.

Svojim tuhým vyhotovením zabezpečí, že ho budete môcť bezpečne použiť takmer kdekoľvek. Príjemnému pocitu sviežosti napomôže tiež chladivý efekt, ktorý sa po použití dostaví. Ale pozor, dezodorant používajte len do podpazušia na pokožku, ktorá nie je poškodená ani podráždená.

Okrem dlhodobej ochrany proti potu a zápachu sa bude Rexona tiež šetrne starať o vašu pokožku. Poskytne pocit sviežosti v každom prípade a vy sa tak na ňu budete môcť kedykoľvek spoľahnúť.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ Tuhý

Vlastnosti

Špecifikácia Bez obsahu alkoholu
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 40 ml
Kód:  DEO061
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  30056640
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18