Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller

4,9 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
19,90 €

REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller

Roller REVOLUTION SKINCARE sa po prvom použití pre vás stane nenahraditeľným pomocníkom a každodenným rituálom. Je vhodný na stimuláciu prietoku krvi na tvári a poradí si aj s opuchmi okolo očí. Masážny face roller je navyše veľmi príjemný, zlepšuje elasticitu pleti a spevňuje ju, zmierňuje bolesť hlavy, vyhladzuje a pomáha predchádzať vzniku vrások a uvoľňuje napäté tvárové svaly. Pri pravidelnom používaní dokáže Roller REVOLUTION SKINCARE zmierniť vzhľad tzv. druhej brady. Biely jadeit, z ktorého je valček vyrobený, zostáva po kontakte s pokožkou chladný a navyše má upokojujúce účinky.

Kľúčové vlastnosti rollera REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller

  • Roller REVOLUTION SKINCARE z bieleho jadeitu stimuluje prietok krvi v pleti
  • Poradí si s opuchmi okolo očí, zlepšuje elasticitu pleti a spevňuje ju
  • Dokáže zmierniť bolesť hlavy
  • Vďaka face rolleru REVOLUTION SKINCARE vyhladzujete a predchádzate vzniku vrások
  • Uvoľňuje napäté tvárové svaly
  • Zmierňuje vzhľad tzv. druhej brady
  • Minerál jadeit zostáva aj po kontakte s pokožkou chladný

Ako správne face roller REVOLUTION SKINCARE používať

Pred použitím rollera je dôležité, aby bola dôkladne vyčistená nielen pleť, ale aj valček. A to z dôvodu nezanesenia pórov. Potom na pleť naneste napríklad olejček, alebo sérum. Valčekom premasírujte celú tvár aj krk, každé miesto najmenej trikrát. Pohyby robte najlepšie jedným smerom, a to smerom von a hore. Na krku je však lepšie ísť prístrojom REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller smerom dole, aby sme podporili lymfatickú masáž. Väčším valčekom masírujte väčšie plochy, napríklad čelo a líca. Menším naopak okolie očí, úst a nosa.

Vlastnosti Jadeitu

Jadeit je veľmi obľúbený v čínskej kultúre, kde je považovaný za symbol dlhovekosti a krásy. Považuje sa za najušľachtilejší minerál. Už v 17. storočí nechýbali jadeitové valčeky v kozmetických potrebách žiadnej bohatej a vysoko postavenej dámy v Číne. Jadeitové face rollery sa využívali na vyhladzovanie vrások, alebo na sťahovanie pórov, a to predovšetkým pre ich vlastnosť, keď aj po kontakte s pokožkou zostávali chladné. Tento minerál má meditačné, relaxačné a detoxikačné účinky, preto je vhodný pri použití pred spaním. Poradí si dokonca aj s bolesťami hlavy.

Materiál:
Kovové časti:
Zliatina zinku

Držadlo:
Živica

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Proti opuchom/kruhom pod očami

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Použitie

Typ Face roller
Oblasti použitia Tvár, Dekolt, Krk

Vlastnosti

Vlastnosti Relaxačná masáž, Odstránenie svalového napätia, Cirkulácia krvi, Vstrebávanie účinných látok, Rozprúdenie lymfy, Vyhladenie vrások
Materiál Jadeit
Darčekové balenie Nie

Farba

Farba Biela
Kód:  KSPL548a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566370141

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14