Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REVOLUTION SKINCARE Sensitive Skin Peeling Solution 30 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Sensitive Skin Peeling Solution 30 ml

V Revolution veríme, že dokonalá pleť znamená dokonalý make-up, preto sme vytvorili vlastný rad starostlivosti o pleť. Predstavujeme vám kolekciu ôsmich chemických peelingov Revolution Skincare Peeling Solutions, ktoré si poradia s každým problémom od zmiešanej cez mastnú po citlivú pleť. Peeling Revolution Skincare Sensitive Skin Peeling Solution obsahuje 5 % kyselinu glukónovú – druh PHA kyseliny, ktoré sú jemnejšie ako bežne používané AHA kyseliny. Tento peeling je vhodný na každodenné použitie, šetrne zbavuje pleť odumretých buniek, hydratuje ju a chráni pred oxidatívnym stresom. Doprajte svojej citlivej pleti peeling, ktorý ju nepodráždi, s Revolution Skincare Sensitive Skin Peeling Solution.

Kľúčové vlastnosti chemického peelingu Revolution Skincare Sensitive Skin Peeling Solution

  • Dokonalá pleť znamená dokonalý make-up
  • Sensitive Skin Peeling Solution dopriava citlivej pleti jemnú exfoliáciu a hydratáciu v jednom
  • Zloženie obohatené o 5 % kyselinu glukónovú je dostatočne šetrné aj pre vysušenú pokožku
  • Revolution Skincare Sensitive Skin Peeling Solution chráni pleť pred oxidatívnym stresom
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
AQUA (WATER, EAU), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLUCONOLACTONE, CETEARYL ALCOHOL, CETETH-20 PHOSPHATE, DIMETHICONE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DICETYL PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, TIN OXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Použitie:
Začnite s aplikáciou raz až dvakrát týždenne a postupne si vypestujte toleranciu ideálne na denné použitie. Potom používajte každý večer po vyčistení pleti.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL754
Produktové číslo:  5057566176118

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19