Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Purifying Cleansing Paste 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Purifying Cleansing Paste 75 ml

V Revolution veria, že dokonalá pleť znamená dokonalý make-up, preto vytvorili vlastný rad starostlivosti o pleť. Vyberte si z bohatej kolekcie čistiacich produktov Revolution Skincare, či už preferujete gély alebo krémy, vždy si prídete na svoje. Ľahký šľahaný krém Revolution Skincare Purifying Cleansing Paste vyzerá aj vonia ako ovocný sorbet a obsahuje kaolín a ďalšie aktívne látky, ktoré absorbujú nečistoty a maz pre dokonale čistú pleť. Zloženie je obohatené o zmes vitamínov A a E a biotínu, ktoré zanechajú pleť jemnú a hodvábne hebkú. Starajte sa o svoju pleť aj pri umývaní s čistiacim šľahaným krémom Revolution Skincare Purifying Cleansing Paste.

Kľúčové vlastnosti šľahaného krému Revolution Skincare Purifying Cleansing Paste

  • Dokonalá pleť znamená dokonalý make-up
  • Šľahaný krém Purifying Cleansing Paste účinne rozpúšťa nečistoty bez vysúšania pleti
  • Zloženie obohatené o kaolín, vitamíny E a A a biotín pleť čistí, hydratuje a zjemňuje
  • Revolution Skincare Purifying Cleansing Paste sa stará o vašu pleť aj počas umývania
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Kaolin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Alcohol Denat., Cimicifuga Racemosa Root Extract, Polysorbate 20, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Calcium Pantothenate, Inositol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Biotin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 17200 (Red 33).

Použitie:
Aplikujte na suchú pleť. Pridajte malé množstvo vody a krúživými pohybmi masírujte, kým sa make-up nerozpustí. Dôkladne opláchnite.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Zmiešaná

Typ produktu

Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL747
Produktové číslo:  5057566263658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01