Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REVOLUTION SKINCARE Mood Soothing Booster 30 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Mood Soothing Booster 30 ml

Doprajte vašej pokožke zaslúženú starostlivosť. Pleťové sérum REVOLUTION SKINCARE Mood Soothing Booster upokojuje pleť, redukuje napätie aj diskomfort. Súčasne pleť zľahka hydratuje a zanecháva ju zamatovo hebkú a vláčnu. Vyživujúci olej, ktorý sérum obsahuje, zjemňuje, extrakt z magnólie pôsobí proti nedokonalostiam a mliečne kyseliny naproti tomu zjednocujú tón pokožky. Pleťové sérum REVOLUTION SKINCARE sa o vašu pleť skutočne skvele postará.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra REVOLUTION SKINCARE Mood Soothing Booster 30 ml

  • Pleťové sérum pre perfektnú starostlivosť o pleť
  • Redukuje napätie a diskomfort
  • Pleť zanecháva hebkú a vláčnu a hydratuje ju
  • Obsahuje extrakt z magnólie, vyživujúci olej, mliečnu kyselinu
  • Sérum REVOLUTION SKINCARE je vhodné používať ráno aj večer

Zloženie:
AQUA (WATER, EAU), SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, ETHYLHEXYL OLIVATE, GLYCERIN, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), SODIUM HYDROXIDE, COPPER PCA, SCLEROTIUM GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, LINALOOL, MAGNOLIA KOBUS BARK EXTRACT, CANNABIDIOL, CI 19140 (YELLOW 5).

Použitie:
Pred použitím pretrepte. Použite niekoľko kvapiek na čistú a suchú pokožku. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov použite ráno aj večer.

Upozornenie:
Prerušte používanie tohto produktu, ak dôjde k začervenaniu alebo podráždeniu. Len na vonkajšie použitie.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi

Vek

Vek 15+

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Na deň aj noc
Kód:  KSPL389
Produktové číslo:  5057566176194

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18