Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Intense Skin Exfoliator – 30 % AHA + BHA Peeling Solution 30 ml

5,0 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,29 €

REVOLUTION SKINCARE Intense Skin Exfoliator – 30 % AHA + BHA Peeling Solution 30 ml

Intenzívny chemický peeling REVOLUTION SKINCARE Intense Skin Exfoliator - 30 % AHA + BHA Peeling Solution s objemom 30 ml pleť ošetruje a účinne odstraňuje vrchnú vrstvu odumretých kožných buniek. Čistí póry a zlepšuje celkový tón a textúru pokožky. Zanecháva ju nádherne rozjasnenú, sviežu a hladkú. Na intenzívnu exfoliáciu používa tekutý peeling kombináciu AHA (alfa hydroxykyseliny) a BHA (beta hydroxykyseliny). Jeho zloženie je obohatené o ovocné zložky pochádzajúce z citrónov, hrozna, mrkvy a ananásu, ktoré účinkujú na hornej vrstve pleti a dodávajú jej jasnejší vzhľad. Prípravok neobsahuje parfumy, parabény, oleje a lepok a je vhodný aj pre vegánov.

Použitie:
Peeling aplikujte na čistú a suchú pokožku a naneste rovnomerne na tvár a krk. Nikdy ho nepoužívajte na vlhkú pokožku. Nechajte pôsobiť maximálne 10 minút, potom dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Vyhnite sa očnému okoliu a kontaktu s očami pri aplikácii aj následnom oplachovaní. Prípravok je najlepšie používať večer, a to maximálne dvakrát týždenne.

Upozornenie:
Prípravok obsahuje veľmi vysokú koncentráciu kyselín. Nepoužívajte ho na citlivú alebo poranenú pokožku. Pri podráždení okamžite zmyte a prestaňte ho používať. Tento produkt obsahuje AHA (Alfa hydroxykyseliny), ktoré môžu zvýšiť citlivosť pokožky na žiarenie UV. Obmedzte slnečné žiarenie a po aplikácii tohto výrobku používajte opaľovacie krémy.

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PASSIFLORA EDULIS (PASSION FLOWER) FRUIT EXTRACT, ANANAS SATIVUS (PINEAPPLE) FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, SALICYLIC ACID, ALCOHOL DENAT., DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) EXTRACT, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, TASMANNIA LANCEOLATA (PEPPER TREE) FRUIT/LEAF EXTRACT, SODIUM BISULFITE.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Peeling fajtája

Peeling fajtája Chemický

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL2358
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566048897
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16