Obnoviť stránku

REVLON Uniq One Súprava

4,0 5 hodnotení

REVLON Uniq One Súprava

Pokiaľ zháňate vlasovú kúru pre dokonale hydratované vlasy, vyskúšajte darčekovú súpravu REVLON Uniq One. V tejto súprave nájdete intenzívnu hydratačnú masku na vlasy a unikátnu vlasovú kúru 10 v 1. Intenzívna hydratačná super maska sa ľahko oplachuje, opravuje a vyživuje vlasy a dodáva im silu, hodvábnu jemnosť, preventívne pôsobí proti lámavosti vlasov a rozstrapkaným končekom. Unikátna vlasová kúra 10 v 1 ošetrí a skrášli vaše vlasy od korienkov ku končekom. Je vhodná pre všetky typy vlasov. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy REVLON Uniq One

  • Dokonalá hydratácia so Super10R Hair Mask
  • Maska chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi
  • Vytvára vlasy lesklé a hodvábne jemné
  • Vlasy už nikdy nebudú strapaté
  • Vďaka nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy
  • All In One Hair Treatment regeneruje poškodené vlasy
  • Predchádza elektrizovaniu
  • Chráni vlasy pred vysokými teplotami
  • Uľahčuje rozčesávanie vlasov

Dokonale hydratované vlasy so Super10R Hair Mask

Hydratačná maska Super10R Hair Mask vaše vlasy dokonale ošetrí s hĺbkovou hydratáciou. Vaše vlasy budú chránené pred vonkajšími vplyvmi a škodlivým UV žiarením. Vďaka maske Super10R Hair Mask budú vaše vlasy neuveriteľne lesklé a hodvábne jemné. Už nikdy nebudú vaše vlasy strapaté alebo lámavé s rozštiepenými končekmi. Hydratačná maska vyživuje vaše vlasy od korienkov až ku končekom s vysokou hydratáciou. Vďaka svojej nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy. Maska Super10R Hair Mask dodá vašim vlasom objem a regeneruje poškodené vlasy do hĺbky. 

Krásne vlasy bez krepovatenia s All In One Hair Treatment

All In One Hair Treatment je unikátna vlasová kúra, ktorá regeneruje suché a poškodené vlasy. Dodáva vlasom lesk a predchádza elektrizovaniu. Chráni vlasy pri žehlení pred vysokými teplotami a zanecháva ich hodvábne jemné a ľahké. Zabraňuje blednutiu farby pomocou UVA a UVB žiarenia. Vďaka All In One Hair Treatment sa vlasy ľahšie rozčesávajú a upravujú, predchádza tiež strapateniu vlasov a zabraňuje štiepeniu končekov. S All In One Hair Treatment budú vaše vlasy mať skvelý vzhľad a veľký objem. 

Ako používať Super10R Hair Mask:
Aplikujte na šampónom umyté vlasy, nechajte tri minúty pôsobiť a dôkladne opláchnite.

Ako používať All In One Hair Treatment 
Na mokré vlasy: Aplikujte Uniq One zo vzdialenosti 20 cm, rozčešte vlasy a upravte ako zvyčajne (fénom, žehličkou). Použite obvyklý stylingový prípravok.
Na suché vlasy: Naneste malé množstvo Uniq One do dlaní a vmasírujte ho do vlasových dĺžok až po končeky. Zafixujte.

Zloženie Super10R Hair Mask:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerín, C10-18 triglyceridy, butylénglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, izopropylalkohol, glyceryl dibehenát, kyselina citrónová , Ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát, pšeničné aminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid, PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonén, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionone, Fenoxyetanol, Metylparabén, Etylparabén

Zloženie All In One Hair Treatment:
Aqua/voda, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, vôňa/parfum, hexylcinamal, butylfenylmetylpropion, alfa-isometylonon, limonén, linalool, benzylsalicylát, citronellol, hydroxyisohexyl-3cyklohexenkarboxaldehyd, amylcinnamal, eugenol, izopropylalkohol, Cyklopentasiloxan, panthenol, quaternium-80, hodvábne aminokyseliny, ethylhexylmethoxycinnamát, butylmethoxydibenzoylmethan, propylénglykol, disodná soľ EDTA, fenoxyetanol, methylisothiazolinone.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia

Objem

Objem 450 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSDS1131
Produktové číslo:  8432225119014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17