Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REVLON Uniq One Lotus

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVLON Uniq One Lotus

Pokiaľ zháňate vlasovú kúru pre dokonale hydratované vlasy, vyskúšajte darčekovú súpravu REVLON Uniq One Lotus. V tejto súprave nájdete intenzívnu hydratačnú masku na vlasy a bezoplachovú starostlivosť s výťažkom z lotosu. Intenzívna hydratačná super maska sa ľahko oplachuje, opravuje a vyživuje vlasy a dodáva im silu, hodvábnu jemnosť, preventívne pôsobí proti lámavosti vlasov a rozstrapkaným končekom. Bezoplachová starostlivosť s výťažkom z lotosu vás očarí svojou kvetinovou vôňou. Hydratuje a chráni vlasy s úžasnými výsledkami. Po použití Lotus Flower Leave-in Hair Treatment budú vlasy hodvábne jemné.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy REVLON Uniq One Lotus

  • Dokonalá hydratácia so Super10R Hair Mask
  • Maska chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi
  • Vytvára vlasy lesklé a hodvábne jemné
  • Vlasy už nikdy nebudú strapaté
  • Vďaka nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy
  • Lotus Flower Leave-in Hair Treatment s nádhernou kvetinovou vôňou
  • Hydratuje a regeneruje vlasy
  • Dodáva im lesk a pôsobí proti krepovateniu
  • Chráni vlasy pri žehlení

Dokonale hydratované vlasy so Super10R Hair Mask

Hydratačná maska Super10R Hair Mask vaše vlasy dokonale ošetrí s hĺbkovou hydratáciou. Vaše vlasy budú chránené pred vonkajšími vplyvmi a škodlivým UV žiarením. Vďaka maske Super10R Hair Mask budú vaše vlasy neuveriteľne lesklé a hodvábne jemné. Už nikdy nebudú vaše vlasy strapaté alebo lámavé s rozštiepenými končekmi. Hydratačná maska vyživuje vaše vlasy od korienkov až ku končekom s vysokou hydratáciou. Vďaka svojej nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy. Maska Super10R Hair Mask dodá vašim vlasom objem a regeneruje poškodené vlasy do hĺbky.

Krásne vlasy bez krepovatenia s Lotus Flower Leave-in Hair Treatment

Bezoplachová starostlivosť na vlasy má nádhernú kvetinovú vôňu. S Lotus Flower Leave-in Hair Treatment váš účes dlhšie udrží, vlasy budú silné s veľkým objemom. Táto maska dokonale hydratuje vlasy, dokáže regenerovať suché a poškodené vlasy, dodá im lesk a pôsobí proti krepovateniu vlasov. Má ochranné prostriedky proti vysokým teplotám, môžete teda svoje vlasy bez obáv žehliť žehličkou. Dokáže tiež ochrániť farbu vlasov pomocou filtrov UVA a UVB. Lotus Flower Leave-in Hair Treatment uľahčuje rozčesávanie, pôsobí proti zamotaniu vlasov a štiepeniu končekov.

Ako používať Super10R Hair Mask:
Aplikujte na šampónom umyté vlasy, nechajte tri minúty pôsobiť a dôkladne opláchnite.

Ako používať Lotus Flower Leave-in Hair Treatment:
Nastriekajte do vlhkých vlasov zo vzdialenosti 20 cm, potom upravte podľa vlastnej potreby alebo nechajte voľne uschnúť. Prípravok je možné aplikovať aj na suché vlasy. Neoplachujte!

Zloženie Super10R Hair Mask:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerin, C10-18 triglyceridy, butylenglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, isopropylalkohol, glyceryl-dibehenát, kyselina citrónová, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát, pšeničné aminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid, PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonen, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionon, Fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

Zloženie Lotus Flower Leave-in Hair Treatment:
Aqua (voda), Cetearylalkohol, Behentrimoniumchlorid, cyklopentasiloxan, panthenol, isopropylalkohol, quaternium-80, propylenglykol, disodná EDTA, hedvábné aminokyseliny, sodná sůl methoxybenzoylmethanu, parfum, Linalool, Geraniol, citronellol, alfa-isomethyl-ionon, citrál, cinnamylalkohol, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Objem

Objem 450 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSDS1130
Produktové číslo:  8432225096391

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01