Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

REVLON Uniq One All-in-One Lotus Flower Hair Treatment 150 ml

5 2 hodnotení

REVLON Uniq One All-in-One Lotus Flower Hair Treatment 150 ml

REVLON Uniq One All-in-One Lotus Flower Hair Treatment

Unikátna maska na ošetrenie vlasov má multifunkčné použitie a po nanesení sa neoplachuje. Dodáva vlasom výživu aj hydratáciu a celkovo ich zdokonaľuje od korienkov až po končeky. Kúra neobsahuje zosvetlovače a zanecháva vo vlasoch nádhernú vôňu kvetov. Maska na vlasy v spreji sa nanáša na mokré alebo na suché vlasy. Dajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť, aby boli zdravé, lesklé a krásne!

10 účinkov v jedinom prípravku

Maska je určená pre všetky typy vlasov. Zanecháva vo vlasoch príjemnú kvetinovú vôňu a jej použitie je ideálnou starostlivosťou na leto. Obsahuje UVA a UVB filtre, ktoré chránia farbu vlasov a zabraňujú ich vysušovaniu. Prípravok vlasy celkovo zdokonaľuje, dodáva im hodvábnu jemnosť a nádherný lesk. Používajte masku kedykoľvek podľa potreby a majte vlasy jemné a voňavé!

Použitie:
Nanášajte na suché alebo mokré vlasy, jemne votrite a nechajte pôsobiť. Masku neoplachujte! Používajte kedykoľvek podľa potreby, nanášajte na vlasy pred pobytom na slnku a pred dokončením účesu.

10 účinkov masky

  • Napravuje štruktúru suchých a poškodených vlasov
  • Dodáva vlasom lesk a bráni ich krepovateniu
  • Chráni vlasy pred teplom
  • Dodáva vlasom hodvábnu jemnosť
  • Chráni farbu vlasov pomocou UVA a UVB filtrov
  • Uľahčuje rozčesávanie a žehlenie vlasov
  • Pomáha vlasy rozpletať
  • Dodáva účesu pevnosť a dlhšie trvanie
  • Ošetruje rozštiepené končeky
  • Dodáva vlasom objem

Zloženie

Aqua (Water) (Eau), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Isopropyl Alcohol, Quarternium-80, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Silk Amino Acids, Silk Amino Acids, Sodium Chloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol Citronellol, Alpha-Isomethyl lonone, Citral, Cinnamyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  KSVL2796
Produktové číslo:  8432225076751

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07