Obnoviť stránku

REVLON PROFESSIONAL Re/Start Repair Repairing Micellar Shampoo 250 ml

9,10 €

REVLON PROFESSIONAL Re/Start Repair Repairing Micellar Shampoo 250 ml

Páčia sa vám krásne a zdravé vlasy? To všetko vám zaistí šampón Revlon Professional s objemom 250 ml. So strieborným šampónom sú spokojné blondínky, ktoré nemajú rady žltý tón vo vlasoch. Tento typ šampónu nenahrádza klasické umývanie vlasov, využitie nachádza len v zosvetľovaní odtieňa. REVLON PROFESSIONAL Re/Start Repair Repairing Micellar Shampoo 250 ml patrí k najlepším, pokiaľ máte poškodené vlasy. S týmto druhom počítame pre ženy. Ak vás láka micelárny typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Jeho zloženie dodá vašim vlasom výživu a regeneráciu. Tento šampón náleží k hĺbkovo čistiacim.

Kľúčové prednosti šampónu REVLON PROFESSIONAL Re/Start Repair Repairing Micellar Shampoo 250 ml

  • Tento šampón sa postará, aby boli vaše vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón zaistí vašim vlasom studený blond odtieň
  • Šampón Revlon Professional s objemom 250 ml
  • Typ vlasov: poškodené
  • Dámsky šampón
  • Prispieva k nevyhnutnej regenerácii a výžive vlasov
  • Pomáha s hĺbkovým čistením
  • Druh REVLON PROFESSIONAL Re/Start Repair Repairing Micellar Shampoo 250 ml: micelárny

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCOL STEARATE, BEHENYL/STEARYL AMINOPROPANEDIOL ESTERS, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HEXYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYLGLUCONAMIDE (AND) HYDROXYPROPYLAMMONIUM GLUCONATE, LAURIC ACID, LAURYL ALCOHOL DIPHOSPHONIC ACID, PEG-12 DIMETHICONE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, XYLITYLGLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, RED 33 (CI 17200), YELLOW 5 (CI 19140).

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Micelárny

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa, Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL8724
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8432225114637

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19