Obnoviť stránku

REVLON Pro You Volume Bump Up 350 ml

4,3 10 hodnotení

REVLON Pro You Volume Bump Up 350 ml

Vlasový sprej REVLON Pro You Volume Bump Up je kozmetický prípravok na zväčšenie objemu a uhladenie vlasov. Chráni a uhladzuje vlasy, zanecháva ich perfektne hladké a lesklé. Sprej dodáva vlasom ľahkú fixáciu, ktorú oceníte pri konečnej tepelnej úprave účesu. Prípravok je vhodný na každodenné použitie. Pri tepelnej úprave vlasy veľmi trpia, vysušujú sa a majú sklon k lámaniu. Preto je vhodné používať prípravky, ktoré vlasy pred teplom spoľahlivo ochránia. Vlasový sprej vlasy dokáže ošetriť a chráni ich voči nadmernému teplu fénu alebo žehličky. Chráňte svoje vlasy pred nadmerným teplom, aby boli dlho zdravé a krásne!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte do vlhkých vlasov pred finálnou úpravou fénom alebo žehličkou. Prípravok vpracujte rovnomerne do celej dĺžky vlasov a dokončite účes.
Fixačné schopnosť 1-10:
4
Objem:
350 m
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 350 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL2072
Produktové číslo:  8432225028606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01