Obnoviť stránku

REVLON Pro You Repair Treatment 500 ml

4,6 7 hodnotení

REVLON Pro You Repair Treatment 500 ml

 

Maska na vlasy REVLON Pro You Repair Treatment je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na revitalizáciu, rekonštrukciu, hydratáciu a posilnenie narušených vlasov. Špeciálne zloženie tejto masky s extraktmi zo sójových a pšeničných proteínov vyživuje a posilňuje vlasové vlákno. Zároveň rekonštruuje vnútornú a vonkajšiu štruktúru vlasov a obnovuje narušené lipidy vlasového vlákna. Vďaka vysokej koncentrácii extraktov sójových a pšeničných proteínov dochádza k regenerácii a posilneniu vlasovej kutikuly. Použite na ošetrenie vlasov túto jedinečnú masku a vaše vlasy budú opäť žiariť zdravím!
Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a šetrne ošetrí vlasové vlákno. Maska je vhodná pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy narušené a poškodené. Maska s prírodným zložením zaistí vašim vlasom silu, vitalitu, krásu a prirodzený lesk. Obsahuje kondicionéry, ktoré zjemňujú, posilňujú, dodávajú lesk a obnovujú flexibilitu vlasového vlákna. Doprajte svojim vlasom luxusné masku, aby boli zdravé, krásne a ich kvalita bola perfektná!
Aktívne látky:
Extrakty sójových a pšeničných proteínov vlasy rekonštruujú a posilňujú.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy narušené.
Použitie:
Naneste na umyté vlasy a jemne vmasírujte. Nechajte pôsobiť 2 – 3 minúty. Dôkladne opláchnite!
Objem:
500 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 500 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2067
Produktové číslo:  8432225014210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12