Obnoviť stránku

REVLON Pro You Nutritive Treatment 500 ml

4,8 4 hodnotení

REVLON Pro You Nutritive Treatment 500 ml

Maska na vlasy REVLON Pro You Nutritive Treatment je špeciálny kozmetický výrobok určený na hlboké vyživovanie a hydratáciu vlasov.Táto jedinečná starostlivosť o vlasy je založená na pšeničných bielkovinách a extrakte z ceramidu, ktoré hydratujú, vyživujú a posilňujú vlasy. Poskytujú oslnivý lesk a nádhernú ľahkosť. Vďaka špeciálnemu zloženiu z pšeničného proteínu a extraktu z ceramidu dochádza k obnove prirodzeného hydrolipidného filmu vlasovej pokožky a hĺbkovej výžive vlasov. Vlasy získajú späť svoju pevnosť, vitalitu a lesk!
Bohaté množstvo účinných zložiek obklopuje vaše vlasy a vráti ich do pôvodnej krásy. Maska je vhodná pre suché a dehydrované vlasy, pomáha obnoviť ich jemnosť, krásu a prirodzený lesk. Doprajte vlasom luxusnú masku, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:
Extrakt z pšeničných proteínov a ceramidu zvlhčuje, vyživuje a posilňuje vlasy a dodáva im oslnivý lesk a nádhernú ľahkosť.
Typ vlasov:
Pre suché a dehydrované vlasy.
Použitie:
Rovnomerne naneste na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a dôkladne opláchnite. Pre dokonalý výsledok používajte 2 až 3-krát týždenne.

Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 500 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2064
Produktové číslo:  8432225014180

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14