Obnoviť stránku

REVLON Orofluido Shampoo 200 ml

4,0 5 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 6,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,24 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,89 €/ks

REVLON Orofluido Shampoo 200 ml

Šampón REVLON Orofluido Shampoo je špeciálny kozmetický výrobok určený na jemné umývanie, regeneráciu a hydratáciu vašich vlasov. Šampón je vhodný na všetky typy vlasov. Vďaka trom novinkám - šampónu, kondicionéru a maske, sa rituál krásy vašich vlasov stáva kompletným. Komplexná starostlivosť je založená na harmónii troch vzácnych prírodných olejov, ktoré regenerujú a posilňujú vlasy a dodávajú im oslnivý lesk i nádhernú ľahkosť. Arganový olej sa často nazýva tekuté zlato z púšte. Cyperský olej je ako dotyk čistého hodvábu. Ľanový olej dodáva vlasom oslnivý lesk a jedinečnú ľahkosť. Tento intenzívny hydratačný prípravok vaše vlasy dôkladne vyčistí, hĺbkovo zregeneruje a zaistí im spoľahlivú ochranu.

Šampón obsahuje katiónové látky, ktoré znižujú účinok elektrostatického náboja vo vlasoch. Bohatý obsah účinných zložiek obklopí vaše vlasy a navráti im ich pôvodnú krásu. Jemná vôňa ambry s vanilkovým základom vás prenesie do fascinujúceho sveta orientálnych vôní a poskytne vám jedinečný relaxačný zážitok. Doprajte svojim vlasom rituál krásy, aby boli zdravé a krásne!
Účinné látky:

  • Arganový olej vyživuje vlasy a dodáva im ľahkosť a lesk
  • Cyperský olej dodáva vlasom jemnosť a chráni ich pred voľnými radikálmi
  • Ľanový olej zabezpečí vlasom okamžitý lesk, uzatvára a vyhladzuje vlasové vlákna


Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Naneste na vlhké vlasy a jemne vmasírujte do pokožky. V prípade potreby dôkladne opláchnite a proces zopakujte.
Objem:
200 ml
Zloženie:
Water, sodium laureth sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, fragrance, PEG-7 glyceryl cocoate, lauryl glucoside, argania spinosa kernel oil, cyperus esculentus root oil, linum usitatissimum (linseed) seed oil, glycerin, glyceryl laurate, polyquaternium-10, diazolidinyl urea, sodium chloride, citric acid, disodium EDTA, methylparaben, propylparaben, CI 15985 (yellow 6), CI 42090 (blue 1)

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSVL2038
Produktové číslo:  8432225031439

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08