Obnoviť stránku

REVLON Orofluido Shampoo 1000 ml

5 1 hodnotení

REVLON Orofluido Shampoo 1000 ml

Šampón REVLON Orofluido Shampoo je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na šetrné umývanie, regeneráciu a hydratáciu vašich vlasov. Šampón je vhodný na všetky typy vlasov. Vďaka trom novinkám – šampónu, kondicionéru a maske, sa rituál krásy vašich vlasov stáva kompletným. Ucelená starostlivosť je založená na harmónii troch vzácnych prírodných olejov, ktoré regenerujú a posilňujú vlasy, dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť. Arganový olej je často nazývaný tekuté zlato z púšte. Cyperský olej je ako dotyk čistého hodvábu. Ľanový olej dodáva vlasom oslňujúci lesk a jedinečnú ľahkosť. Tento intenzívny hydratačný prípravok dokáže vaše vlasy kvalitne vyčistiť, do hĺbky regenerovať a zabezpečiť im spoľahlivú ochranu.

Šampón obsahuje katiónové látky s redukciou účinku elektrostatického náboja na vlasoch. Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a vráti im ich pôvodnú krásu. Delikátna vôňa ambry s vanilkovým základom vás prenesie do fascinujúceho sveta orientálnych vôní a poskytne vám jedinečný relaxačný zážitok. Teraz k vám tento šampón prichádza v praktickom maxi balení. Doprajte svojim vlasom rituál krásy, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Arganový olej vlasy vyživuje a dodáva im ľahkosť a lesk.
  • Cyperský olej dodáva vlasom jemnosť a chráni ich proti voľným radikálom.
  • Ľanový olej zabezpečí vlasom okamžitý lesk, uzatvára a vyhladzuje vlasovú kutikulu.


Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.
Použitie:
Naneste do vlhkých vlasov a jemne vmasírujte do pokožky. Starostlivo opláchnite a v prípade potreby proces opakujte.
Objem:
1 000 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 1 000 ml
Kód:  KSVL2039
Produktové číslo:  8432225037998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08