Obnoviť stránku

REVLON PROFESSIONAL Orofluido Elixir 100 ml

4,6 31 hodnotení
Super cena
11,99 € Ušetríte 0,96 €

REVLON PROFESSIONAL Orofluido Elixir 100 ml

Vlasový olej REVLON Orofluido Elixir je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na uhladenie, ochranu a hydratáciu vašich vlasov. Olej je vhodný pre všetky typy vlasov. Táto starostlivosť o vaše vlasy je založená na harmónii troch vzácnych prírodných olejov, ktoré regenerujú a posilňujú vlasy, dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť. Arganový olej je často nazývaný tekuté zlato z púšte. Olej zo šachora jedlého je ako dotyk čistého hodvábu. Ľanový olej dodáva vlasom oslňujúci lesk a jedinečnú ľahkosť. Tento prípravok dokáže vaše vlasy do hĺbky regenerovať a zaistí im dokonalé ošetrenie a spoľahlivú ochranu.
Vlasový olej obsahuje kationové látky s vyhladzujúcim efektom a redukciou účinku elektrostatického náboja vo vlasoch. Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a navráti im ich pôvodnú krásu. Delikátna vôňa ambry s vanilkovým základom vás prenesie do fascinujúceho sveta orientálnych vôní a poskytne vám jedinečný relaxačný zážitok. Vlasový olej skráti dobu sušania alebo kefovania vlasov. Prinesie vlasom ľahkosť a hodvábnu jemnosť a zanechá ich ľahko rozčesať. Dodá vlasom objem a pohyb, zdôrazní ich lesk. Aplikácia prípravku do suchých vlasov dodá vlasom ihneď výnimočný lesk. Pomôže pri úprave krepatých vlasov a uľahčí česanie. Doprajte svojim vlasom rituál krásy, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Arganový olej vlasy vyživuje a dodáva im ľahkosť a lesk.
  • Cyperský olej dodáva vlasom jemnosť a chráni ich proti voľným radikálom.
  • Ľanový olej zabezpečí vlasom okamžitý lesk, uzatvára a vyhladzuje vlasovú kutikulu.


Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Stačí votrieť dlaňou ruky niekoľko kvapiek Orofluido elixíru do vlhkých vlasov, vysušených len uterákom. Množstvo oleja si určíte sami podľa typu, dĺžky a sily vašich vlasov. Orofluido možno tiež použiť na suché vlasy pre rýchlu úpravu a lesk. Hodvábna, ľahko vstrebateľná textúra nezanechá zvyšky, ani vlasy nezaťaží. Po aplikácii olej neoplachujte.
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Výživa

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Jemné

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Olej

Typ

Typ Olej

Účinok

Účinok Výživa
Kód:  KSVL2037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8432225127859

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04