Obnoviť stránku

REVLON PROFESSIONAL Orofluido Conditioner 200 ml

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,59 €

REVLON PROFESSIONAL Orofluido Conditioner 200 ml

Kondicionér REVLON Orofluido Conditioner je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na regeneráciu, hydratáciu a navrátenie lesku vašim vlasom. Kondicionér je vhodný pre všetky typy vlasov. Vďaka trom novinkám – šampónu, kondicionéru a maske, sa rituál krásy vašich vlasov stáva kompletným. Ucelená starostlivosť je založená na harmónii troch vzácnych prírodných olejov, ktoré regenerujú a posilňujú vlasy, dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť. Arganový olej je často nazývaný tekuté zlato z púšte. Cyperský olej je ako dotyk čistého hodvábu. Ľanový olej dodáva vlasom oslňujúci lesk a jedinečnú ľahkosť. Tento intenzívny hydratačný prípravok dokáže vaše vlasy do hĺbky regenerovať a zaistí im dokonalé ošetrenie a spoľahlivú ochranu.

Kondicionér obsahuje kationové látky s redukciou účinku elektrostatického náboja na vlasoch. Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a navráti im ich pôvodnú krásu. Delikátna vôňa ambry s vanilkovým základom vás prenesie do fascinujúceho sveta orientálnych vôní a poskytne vám jedinečný relaxačný zážitok. Doprajte svojim vlasom rituál krásy, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Arganový olej vlasy vyživuje a dodáva im ľahkosť a lesk.
  • Cyperský olej dodáva vlasom jemnosť a chráni ich proti voľným radikálom.
  • Ľanový olej zabezpečí vlasom okamžitý lesk, uzatvára a vyhladzuje vlasovú kutikulu.


Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Rovnomerne naneste na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 2 – 3 minúty a potom starostlivo opláchnite. Prípravok je vhodný pre každodenné použitie.
Objem:
200 ml
 

Zloženie:
Water, cetearyl alcohol, dicetyldimonium chloride, fragrance, argania spinosa kernel oil, cyperus esculentus root oil, linseed seed oil, cetrimonium chloride, phenyl trimethicone, polyquaternium-10, PEG-150 distearate, hydroxyethylcellulose, polysorbate 60, ceteareth-20, sodium acetate, isopropyl alcohol, methylparaben, propylparaben, methylchloroisothiazolinone, methylisothaizolinone, CI 15510 (orange 4), CI 19140 (yellow 5)

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL2040
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8432225127880

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12