Obnoviť stránku

Revlon Charlie Red EdT 100 ml

4,7 16 hodnotení
4,90 €

Revlon Charlie Red EdT 100 ml

Dámska toaletná voda Revlon Charlie Red predstavuje zmyselnú orientálnu kvetinovú vôňu. Veľmi bohaté zloženie dáva tušiť originálnu a mimoriadne náročnú kompozíciu vôní, v ktorej rozoznáte záplavu kvetov s ovocným nádychom, rovnako ako drevité tóny s medovou stopou. Toaletná voda bola prvýkrát uvedená na trh v roku 1993. Špecifická orientálna kvetinová vôňa je určená pre sebavedomé a výnimočné ženy, ktoré vedia zaujať. 

Orientálna kvetinová vôňa

Opojná vôňa Charlie Red je kompozíciou mnohých úžasných ingrediencií. Spočiatku je znateľná ovocná, svieža vôňa slivky, čiernych ríbezlí a broskyne, vkusne doplnená zjemňujúcim kvetom fialky, gardénie a pomarančovým kvetom. Ďalší príval kvetinových tónov vás unesie na vlnách fantázie a otvorí vám svoje srdce. Konečné tóny tvoria santalové drevo, céder, divoká ambra, pikantné pižmo a všetko sprevádza sladký medový nádych. Zmyselná a provokujúca je orientálna kvetinová vôňa, ktorú si zamilujete!

Zloženie

  • Hlava: pomarančový kvet, gardénia, slivka, čierne ríbezle, kvet fialky, broskyňa
  • Srdce: karafiát, tuberosa, orchidea, jazmín, ylang-ylang, ruža, konvalinka
  • Základ: med, santalové drevo, ambra, pižmo, céder
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Céder, Fialka, Jazmín, Mošus (pižmo), Orchidea, Pomaranč, Ruža
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFS102
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000386008466

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11