Obnoviť stránku

REVLON Be Fabulous Damaged Cream Keratin Shampoo 250 ml

REVLON Be Fabulous Damaged Cream Keratin Shampoo 250 ml

Úžasný šampón pre výnimočnú ženu. Zažite pocit filmovej hviezdy s dokonalým účesom plným zdravia a lesku. Be Fabulous Damaged Cream Keratin Shampoo dopraje vašim vlasom porciu keratínu, ktorý obnoví poškodenie. Spoločne so špeciálnym C.R.E.A.M. systémom sa postará o vlasy dokonalé v každom detaile.

C.R.E.A.M. systém

  • Color protection – ochrana farby
  • Repair – obnova štruktúry vlasového vlákna
  • Enhancement – lesk
  • Anti age – spomalenie procesu starnutia vlasu
  • Moisturizing – hydratácia

Použitie:
Šampón vmasírujte do mokrých vlasov. Dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua (water (eau)) Sodium Laureth, Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine,, Sodium Chloride Chloride, Lauryl Pyrrolidone, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil,, Sodium Glycolate, Peg-12 Dimethicone, Peg-150 Pentaerythrityl, Tetrastearate, Glyceryl Laurate, Peg-6 Caprylic/capric Glycerides, Disodium Edta, Propylen Glycol, Panthenol, Polyquaternium-7, Alcohol, Denat., Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Extract, Salvia, Officinalis (sage) Leaf Extract, Perfum (fragrance), Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben. 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL3195
Produktové číslo:  8432225077550
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02