Obnoviť stránku

Regeneračný krém na rozšírené žilky: 50 ml

16,58 €

Regeneračný krém na rozšírené žilky: 50 ml

Pleťový krém vám prináša pomoc, po ktorej siahnete, pokiaľ chcete pleti dodať intenzívnu a okamžitú starostlivosť. Krém na tvár Nobilis Tilia pre vás bude dokonalý, pokiaľ je vaša pleť citlivá a normálna. Toto balenie sa môže pochváliť objemom 50 ml. Tento pleťový krém poslúži ako denný aj nočný.

Zásadné prednosti pleťového krému Regeneračný krém na rozšírené žilky: 50 ml

  • Pomocou pleťového krému zlepšíte vzhľad svojej pokožky
  • Objem pleťového krému Nobilis Tilia dosahuje 50 ml
  • Krém na tvár Nobilis Tilia výborne poslúži na pleť, ktorá je citlivá a normálna
  • Zloženie: Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými olejmi a S prírodnými zložkami
  • Použitie: na deň aj noc
  • Najvhodnejší pre vekovú skupinu: Pre všetky vekové kategórie

Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda), Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový rastlinný olej), Tilia Tomentosa Bud Extract (extrakt z lipy malolistej), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emulgátor na báze glycerínu, glukózy a rastlinných olejov), Glycerín (hydratačná látka), Pentylene Glycol (hydratačná látka, s antimikrobiálnym účinkom), Alcohol (rozpúšťadlo), Cetyl Alcohol (stabilizátor na báze mastných alkoholov z rastlinných olejov), Stearic Acid (kyselina stearová, zahusťovadlo), Sodium Anisate (anisát sodný, antimikrobiálna látka), Sodium Levulinate (levulinát sodný, Citrus Grandis Seed Extract (extrakt z grepových jadier), Aesculus Hippocastanum Seed Extract (extrakt z plodov pagaštanu pagaštanu maďalu), Polygonum Fagopyrum Seed Extract (extrakt z pohánky siatej), Cera Alba (včelí vosk), Citrus Grandis Peel Oil (éterický olej grapefruitový), Cupressus Sempervirens Leaf Oil (éterický olej z cyprusu vždyzeleného), Equisetum Arvense Leaf Extract (extrakt z prasličky roľnej), Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka), Phenethylalcohol (prírodná vonná zložka), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant), Retinyl Palmitate (stabilizovaný vitamín A, Xanthan Gum (prírodný polysacharid, Sodium Stearoyl Lactylate (prírodný koemulgátor), Magnolia Officinalis Bark Extract (extrakt z kôry magnólie, antimikrobiálne), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH), Helichrysum Italicum Flower Oil (éterický olej z talianskej slamienky), Pelargonium Graveolens Oil (éterický olej z pelargónie vonnej), Anthemis Nobilis Flower Oil (éterický olej z kvetov harmančeka rímskeho), Geraniol*, Limonén*, Linalool*. * - z prírodných éterických olejov.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna

Typ

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Upokojujúci, Proti zapareninám

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Objem

Objem 50 ml

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami
Kód:  MPkrmi017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595100294852

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03