Obnoviť stránku

REF STOCKHOLM Root to Top N°335 250 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
13,43 €

REF STOCKHOLM Root to Top N°335 250 ml

V prípade, že túžite po prípravku, ktorý zaistí bezchybný a dokonale tvarovaný účes, doprajte si tužidlo na vlasy REF STOCKHOLM. Upravte si svoj vzhľad tak, aby bol unikátny a odolný po celý deň. Aplikácia tužidla je jednoduchá, prípravok má príjemnú vôňu a zaisťuje strednú fixáciu. Je vhodné najmä pre ženy. Vlasom dodáva lesk a vylepšuje ich celkový vzhľad. Dodáva vlasom aj objem, čím vytvára plnší a bohatší účes. Balenie má objem 250 ml. Doprajte si dokonalé výsledky s profesionálnym vlasovým tužidlom REF STOCKHOLM a tvorte účesy, ktoré budú vyjadrovať vašu individualitu a štýl!

Hlavné prednosti tužidla na vlasy REF STOCKHOLM Root to Top N°335 250 ml

  • Tužidlo na vlasy pre ženy REF STOCKHOLM vám umožní vytvoriť ideálny účes
  • Použitie je veľmi pohodlné
  • Vytvorené pre ženy
  • Ponúkané tužidlo vám prinesie strednú fixáciu
  • Chráni vlasy pred zaťažením
  • Účes perfektne spevní
  • Vylepší dojem oslňujúcim leskom
  • Vytvára dojem bohatšieho a plnšieho účesu
  • Zlepšuje štruktúru vlasov
  • Označenie výrobku: profesionálne
  • Vlasové tužidlo REF STOCKHOLM s objemom 250 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Môžete sa navždy rozlúčiť so zlepenými a neprirodzenými vlasmi. Kvalitné tužidlo na vlasy REF STOCKHOLM zaistí vlasom elasticitu bez mastného vzhľadu alebo stvrdnutia. Posilňuje a vyživuje vlasy, čím zlepšuje ich kvalitu a redukuje riziko lámania. Vďaka vynikajúcej fixácii si môžete byť istí, že váš účes vydrží celý deň. Zanecháva vlasy bez zvyškov a zároveň ich ochraňuje pred zaťažením. Vlasové tužidlo REF STOCKHOLM vám vytvorí účes ako z reklamy.

Tužidlo REF STOCKHOLM je vhodné na:

všetky typy vlasov

Zloženie

Aqua [Water], Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Butane, VP/VA Copolymer, PVP, Isobutane, Propane, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymer, Chenopodium Quinoa SeedExtract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Quaternium-95, Glycerin, Butylene Glycol, Laureth-4, Polysorbate 20, Propanediol, Benzophenone-4, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Zaťažením

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Posilnenie, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL8535
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7350016790161

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19