Obnoviť stránku

REF STOCKHOLM Mousse N°435 250 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
21,90 €

REF STOCKHOLM Mousse N°435 250 ml

Ak zháňate prípravok, ktorý zaistí dokonalý a perfektne tvarovaný účes, skúste tužidlo na vlasy REF STOCKHOLM. Vytvorte si svoj jedinečný look, ktorý vydrží celý deň. Nanášanie tužidla je pohodlné, prípravok má príjemnú vôňu a umožní silnú fixáciu. S ohľadom na zloženie a parfumáciu je vhodné najmä pre ženy. Pomáha tiež zvýšiť objem a vytvoriť tak plnší a bohatší účes. Objem balenia je 250 ml. Vyskúšajte toto profesionálne vlasové tužidlo REF STOCKHOLM a vytvárajte originálne účesy, ktoré podčiarknu váš osobitný štýl!

Zásadné prednosti tužidla na vlasy REF STOCKHOLM Mousse N°435 250 ml

  • Tužidlo na vlasy pre ženy REF STOCKHOLM vám umožní dosiahnuť požadovaný účes bez väčšej námahy
  • Jeho použitie je pohodlné
  • Vhodné pre ženy
  • Ponúkané tužidlo zaručí silnú fixáciu
  • Zaisťuje ochranu vlasov pred zaťažením
  • Drží účes v perfektnom stave po celý deň
  • Zvyšuje objem účesu
  • Nesie označenie: profesionálne
  • Vlasové tužidlo REF STOCKHOLM má objem 250 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Už nikdy nebudete musieť trpieť zlepenými a neprirodzenými vlasmi. Kvalitné tužidlo na vlasy REF STOCKHOLM dodá vlasom elasticitu, ktorá udrží prirodzený vzhľad bez stvrdnutia alebo mastného vzhľadu. S fixáciou špičkovej kvality si môžete byť istí, že sa váš účes nepohne ani pri najväčšej aktivite. Vlasy budú chránené pred zaťažením. Vlasové tužidlo REF STOCKHOLM vám pomôže dosiahnuť perfektný účes bez námahy.

Tužidlo REF STOCKHOLM je určené pre:

všetky typy vlasov

Zloženie

Aqua [Water], Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Butane, Propane, Isobutane, Polyquaternium-11, Laureth-4, Butylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Quaternium95, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Panthenol, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Glycerin, Propanediol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Zaťažením

Účinok

Účinok Objem, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL8534
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7350016790185

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14