Obnoviť stránku

REDKEN Triple Take 32 300 ml

REDKEN Triple Take 32 300 ml

Pre jedinečný styling je určený silne tužiaci lak na vlasy. Dodáva vlasom dlhotrvajúci objem a chráni ich po celý deň pred vlhkosťou. Po použití laku na vlasoch nezostávajú žiadne nežiaduce zvyšky a vlasové vlákna sa nelepia. Inovatívna technológia s tromi tryskami vytvára ultraľahkú hmlu, ktorá sa rovnomerne a bez zaťaženia rozloží na jednotlivých vláknach. Nechajte sa unášať ľahkosťou a delikátnou vôňou, ktorú tento lak na vlasoch zanecháva. Lak je vhodný na všetky typy vlasov a každodenné použitie. Pre krásu vašich vlasov vyberajte Triple Take 32!

Vlastnosti

  • Lak má silné tužiace účinky
  • Poskytuje dlhotrvajúci objem vlasov
  • Chráni vlasy pred vlhkosťou po dobu 24 hodín
  • Rýchlo schne, nezanecháva nežiaduce zvyšky a nelepí
  • Krásne vonia ako  jazmín, kvety pomarančovníka a santalové drevo

Použitie:
Aplikujte na suché vlasy zo vzdialenosti 20 cm. Pre silnejšie tužiace účinky nechajte zaschnúť a aplikáciu opakujte.

Ľahká hmla vo vlasoch

Ľahkú stylingovú hmlu vytvoríte jednoduchým stlačením rozprašovača. Pomocou troch trysiek sa jemná hmla rovnomerne rozptýli na vlasové vlákna a spevní ich bez toho, aby im zabraňovala dýchať. Aj keď je vytvorená hmla ľahká, má silné tužiace účinky a dodáva vlasom dlhotrvajúci objem. Vlasy sú takto chránené po dobu 24 hodín pred vlhkosťou, sú svieže, nadýchané a držia tvar. Krása a pevnosť účesu, to je lak na vlasy REDKEN Triple Take 32!

Zloženie:
Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152A, Dimethyl Ether, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Aqua/Water/Eau, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethylmethacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum/Fragrance, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicyclate, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol (D173659/1).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 300 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL3158
Produktové číslo:  3474636334223

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13