Obnoviť stránku

REDKEN Iron Shape 11 250 ml

4,7 11 hodnotení

REDKEN Iron Shape 11 250 ml

Vlasový sprej Redken Iron Shape 11 je ochranný fixačný sprej pre všetky typy vlasov. Tento sprej chráni vaše vlasy pri najrôznejších tepelných úpravách vlasov. Tepelná úprava je jedna z najúčinnejších úprav vlasov, ale pri nesprávnom postupe alebo pri používaní nevhodných prípravkov môže dôjsť k nevratnému poškodeniu vlasového vlákna.
Tento špeciálny vlasový sprej obsahuje Heat Guard komplex, pomáha chrániť vlasy pred teplom a zachováva živosť farby aj po tepelnej úprave vlasov. Zanecháva vlasy hebké a dokonale hladké. Prípravok je vhodný aj pre veľmi citlivé vlasy. Dodáva vlasom maximálnu tepelnú ochranu pri strednej fixácii.
Sprej obsahuje xylózový cukor, ktorý pôsobí ako tepelná ochrana, ceramidy, ktoré vlasy posilňujú a brusnicový olej, ktorý je známy svojimi hydratačnými účinkami. Perfektná skladba účinných látok dokáže vaše vlasy dokonale ochrániť pri fénovaní, kulmovaní alebo žehlení vlasov. Doprajte vašim vlasom luxusnú účinnú ochranu pri tepelnej úprave!
Aktívne látky:
  • Xylózový cukor pôsobí ako tepelná ochrana.
  • Ceramidy vlasy posilňujú.
  • Brusnicový olej vlasy hydratuje.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, vrátane citlivých.
Použitie:
Nastriekajte na suché vlasy prameň po prameni. Ďalej tepelne upravte podľa potreby.
Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 250 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL1647
Produktové číslo:  884486080226

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11