Obnoviť stránku

REDKEN Extreme Length Sealer 150 ml

25,69 €

REDKEN Extreme Length Sealer 150 ml

Hľadáte kvalitný prípravok na svoje vlasy? Potom by vás mohol zaujať balzam Redken použiteľný pre všetky typy vlasov vrátane poškodených. Bezoplachový krém Redken Extreme Length je obohatený biotínom a sójovým proteínom, a preto posilňuje poškodené vlasové vlákna a vlasy zanecháva silné, odolné a s maximálnou dĺžkou. Balzam na vlasy Redken poteší ošetrujúcim zložením, ktoré uľahčuje úpravu vlasov, dodáva im lesk a zanecháva ich hladké. Extreme Length Sealer stimuluje rast vlasov, predchádza ich lámaniu a zaceľuje rozstrapkané končeky. Krásne dlhé a zdravé vlasy teraz máte na dosah! Jednoducho ho aplikujte do vlhkých aj suchých vlasov.

Kľúčové vlastnosti balzamu na vlasy Redken Extreme Lenght Sealer

  • Bezoplachový balzam na vlasy, ktorý posilňuje poškodené vlasy a podporuje ich rast
  • Redken Extreme Length Sealer pomáha predchádzať lámaniu vlasov
  • Starostlivosť s biotínom uľahčuje úpravu vlasov, dodáva im lesk a zanecháva ich hladké
  • Redken Extreme Length Sealer znižuje vzhľad rozstrapkaných končekov až o 78 %
  • Vhodný do vlhkých aj suchých vlasov

Zloženie

aqua/water, amodimethicone, cetearyl alcohol, trideceth-5, polyquaternium-37, phenoxyethanol, propylén glycol dicaprylate/dicaprate, steareth-20, parfém / fragrance, glycerín, phenyl trimethicone, cetyl hydroxyetylcellulóza, trideceth-10, cetyl alcohol, ppg-1 trideceth-6, prunus amygdalus dulcis oil / sweet almond oil, biotín, polyquaternium-67, Arginine, behentrimonium methosulfate, chlórhexidine digluconate, quaternium-33, sodium nitrate, benzyl benzoate, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, hydrolyzed soy proteín, limonene, benzylalkohol, linalool, silica, sodium acetate, Polysorbate 60, hydrolyzed vegetable proteín pg-propyl silanetriol, sodium hydroxide, citric acid

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Rast, Hydratácia, Regenerácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Dlhé

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi, S proteínmi

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSVL7360
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  884486456205

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02