Obnoviť stránku

REDKEN Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml

4,4 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

REDKEN Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml

Šampón Redken Color Extend Magnetics Shampoo je účinný kozmetický prípravok, ktorý dokonale umýva a stará sa o farbené vlasy. Prípravok zaisťuje nielen šetrné umývanie, ale tiež intenzívnu regeneráciu vlasov a spoľahlivú ochranu ich farby. Šampón má bohaté zloženie a môže sa tak o vaše vlasy starať, perfektne ich čistiť a vyživovať. Vlasy budú po umytí jemné, pružné a prirodzene lesklé. UV filtre vlasy chránia pred škodlivým slnečným žiarením.

Po použití tohto šampónu budú vaše vlasy dokonale umyté, osviežené a ošetrené. Vlasy sa budú po jeho použití lepšie rozčesávať a upravovať. Prípravok vám uľahčí tiež finálnu úpravu vašich vlasov, vlasy budú mať nádherný lesk a ich farba bude na dlhú dobu zachovaná. Šampón poskytne vlasom dostatočnú hydratáciu a šetrnú, ale účinnú starostlivosť. Použite prípravok, ktorý vaše vlasy perfektne vyčistí, ošetrí a ochráni pred stratou farby!
Typ vlasov:
Na farbené vlasy.
Použitie:
Naneste v primeranom množstve na mokré vlasy, napeňte a potom dôkladne opláchnite. Ďalej upravte svojím obvyklým spôsobom.


Objem:
300 ml
Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Glycereth-26, Decyl Glucoside, Hydrogenated Coconut Acid, Parfum/Fragrance, PPG-5-Ceteth-20, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Polyquaternium-7, Sodium Chloride, Amodimethicone, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Sodium Isethionate, Carbomer, C11-15 Pareth-7, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Laureth-9, Glycerin, Tocopherol, Trideceth-12, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Arginine, Serine, Hydrolyzed Soy Protein, Glutamic Acid, Benzophenone-4, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Methylchloro-Isothiazolinone, Methylisothiazolinone, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Citric Acid (D159781/2).

 

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Redken
Modelový rad Color Extend Magnetics

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 300 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL2232
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474636920167

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19