Obnoviť stránku

REDKEN Color Extend Magnetics Conditioner 300 ml

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

REDKEN Color Extend Magnetics Conditioner 300 ml

Kondicionér Redken Color Extend Magnetics Conditioner je účinný kozmetický výrobok, ktorý sa dokonale stará o farbené vlasy. Výrobok poskytuje intenzívnu regeneráciu vlasov a poskytuje vlasom spolahlivú ochranu jej farby. Kondicionér má bohatú kompozíciu, ktorá sa stará o vaše vlasy a vyživuje ich do hĺbky. Hĺbka výživy robí vlasy jemnejšie a UV filtre chránia vlasy pred škodlivým slnečným žiarením.

Ihneď po aplikácii tohto kondicionéra sa vaše vlasy perfektne osviežia, ošetria a vyživia. Vlasy sa budú po jeho starostlivosti lepšie rozčesávať a nebude sa krepiť. Výrobok vám tiež uľahčí vašu úpravu vlasov, vlasy budú mať skvelý lesk a farba bude dlho zachovaná. Kondicionér dodá vlasom dostatočnú hydratáciu a jemnú dlhodobú starostlivosť. Použite prípravok, ktorý vaše vlasy ošetrí a ochráni pred stratou farby!
Typ vlasov:
Pre farbené vlasy.
Použitie:
Aplikujte rovnomerne na umyté vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť, a potom opláchnite. Nakoniec upravte svojím bežným spôsobom.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Aqua/water/eau, cetearyl alkohol, amodimethikón, cetylestery, parfum/Fragrance, chlorid cetrimonium, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, trideceth-5, phenoxyethanol, glycerin, trideceth-6, benzophenone-4, trideceth-10, benzyl salicylate, chlorhexidine digluconate, limonene, linalool, benzyl alcohol, hydroxycitronellal, alpha-isomethyl ionone, arginine, serine, 2-Oleamido-1, 3-octadecanediol, hydrolyzed soy protein, glutamic acid, citronellol, hexyl cinnamal, sodium hydroxide, camellia sinensis leaf extract, hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silanetriol, bambusa vulgaris sap extract (D159116/2).

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Redken
Modelový rad Color Extend Magnetics

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Rozčesávanie, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez sulfátov, S proteínmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL2233
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474636920150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17