Obnoviť stránku

Redken Blonde Idol Custom-tone for Warm or Golden Blondes 196 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Redken Blonde Idol Custom-tone for Warm or Golden Blondes 196 ml

Kondicionér na vlasy Redken Blonde Idol Custom-tone for Warm or Golden Blondes patrí do radu produktov určených na starostlivosť o teplé až zlaté odtiene blond vlasov. Jeho unikátne vyhotovenie 2v1 umožňuje vopred pred aplikáciou nastaviť pomer zložiek v dávke.

V nádobke sa nachádzajú oddelene vyživujúce zložky a zložky farbiace. Vo vrchnej časti prípravku si nastavíte pomer vyživujúcej a farebnej zložky. Tým môžete nastaviť presne taký pomer zložiek, ktorý je vhodný práve na vaše vlasy. Biela vyživujúca zložka zaisťuje vyživujúce pomer v dávke, a tým aj vzhľad, krásu a zamatovú hladkosť vašich vlasov. Farebná zložka určuje trvanlivosť odtieňa blond farby a jej odtieň od studeného až po platinový. Obsahuje Kerabond, ktorý zaisťuje prísun potrebných proteínov do vlasov, a tým ich posilňuje. Kyselina mliečna a Violet Leaf Extrakt optimalizujú štruktúru vlákna, a tým aj celkový stav vlasov.

Prípravok vlasy do hĺbky hydratuje a zamedzuje tak ďalšiemu vysušovaniu a poškodeniu vlasov. Po použití tohto kondicionéru budú vaše vlasy jemné, hydratované, pružné a do hĺbky vyživené. Budú sa lepšie rozčesávať a konečná úprava vlasov bude celkovo ľahšia. Na zvýšenie efektu používajte celý rad výrobkov. Blonde Idol rad obsahuje čistiaci šampón s vyváženým pH, dvojzložkový kondicionér na zachovanie studených odtieňov blond a ľahký kondicionér v spreji. Doprajte vašim vlasom luxusný prípravok, ktorý ich dokonale ošetrí, a predĺži dobu medzi návštevami kaderníckeho salónu.
Aktívne látky:

  • Kerabond - zabezpečuje prísun potrebných proteínov a posilňuje vlasy.
  • Kyselina mliečna a Violet Leaf Extrakt - optimalizujú štruktúru a celkový stav vlasov.


Typ vlasov:
Na vlasy teplých až zlatých blond odtieňov.
Použitie:
Aplikujte do vlasov po ich umytí šampónom. Nechajte krátko pôsobiť a potom opláchnite.
Objem:
196 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2428

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18