Obnoviť stránku

RADOX Feel relaxed lavender & waterlilly 250 ml

4,9 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RADOX Feel relaxed lavender & waterlilly 250 ml

Potrebujete sa uvoľniť po náročnom dni? Príjemná kombinácia vône levandule a vodného lekna vás počas kúpeľa alebo sprchovania dokonale povzbudí. Vďaka svojmu zloženiu sprchovací gél RADOX Feel Relaxed kompletne uvoľní aj vaše unavené zmysly a dodá vám opäť pocit pohody a relaxu. Tento skvelý spoločník v slušivom a praktickom plastovom obale si rýchlo získa výsadné miesto medzi vašimi obľúbenými prípravkami. 

Kľúčové vlastnosti a zloženie sprchového gélu RADOX Feel Relaxed

  • Zloženie a vôňa sprchovacieho gélu prispievajú k relaxácii a osvieženiu mysle
  • Sprchovací gél RADOX Feel Relaxed vás očarí vôňou levandule a vodného lekna
  • Štruktúra gélu je krémová
  • Zloženie prípravku sa stará o vašu pokožku
  • Praktické plastové balenie dobre padne do ruky
  • Moderný romantický dizajn poteší vaše oči
  • Zloženie je dermatologicky testované
  • Objem balenia je 250 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Sine ADIP lac, Lavandula angustifolia (lavender) flower extract, Nymphaea albumu root extract, Sodium lactate, polyquaternium-7, Sorbitol, Glucose, Propylene glycol, Citric acid, Lactic acid , Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090

Bezpečnostné opatrenia:
Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich ihneď vypláchnite. V prípade vzniku podráždenia prerušte používanie.

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Parfum, Sodium chloride, Sodium benzoate, Citric acid, Sodium lactate, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol, Maris sal, Calcium chloride, Magnesium sulfate, extrakt z kvetov Lavandula angustifolia, Nymphaea alba rooz extrakt, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Na suchú pokožku
Kód:  SG339
Produktové číslo:  8710522406489

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14