Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RADOX Feel Bright 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RADOX Feel Bright 200 ml

Doprajte svojej pokožke príjemný zážitok počas sprchovania a kvalitnú starostlivosť, ktorú ponúka sprchová pena značky Radox. Táto pena vašu pokožku nielen šetrne očistí, ale ju aj prevonia po mandarínkach a mangu. Stačí sprchovú penu naniesť, opláchnuť a vaša pokožka bude opäť svieža a hydratovaná, navyše umožňuje aj precízne a rýchle oholenie.

Kľúčové vlastnosti sprchovej peny RADOX Feel Bright

  • Predstavuje produkt značky Radox
  • Vonia po mandarínkach a mangu
  • Feel Bright hydratuje pokožku
  • Radox sa ľahko oplachuje
  • Sprchová pena je vhodná na sprchovanie i holenie

Hlavné zložky:
Mandarínky a mango dodávajú intenzívnu vôňu.

Aplikácia:
Naneste na pokožku celého tela pri sprchovaní alebo kúpeli, potom opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Isobutane, Cocamidopropyl betaine, Propane, Butane, Citric acid, Ethylhexylglycerin, Lecithin, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium acrylates copolymer, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG500
Produktové číslo:  8710447205884

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18