Obnoviť stránku

RADOX Anti-bacterial Handwash Care & Moisturise 250 ml

4,8 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,34 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,09 €/ks

RADOX Anti-bacterial Handwash Care & Moisturise 250 ml

Tekuté mydlo Anti-bacterial Handwash Care & Moisturise značky Radox vám pri bežnom umývaní rúk dopraje pocit čistoty a ochrany. Pri každom použití ponúka antibakteriálne účinky, obohatené o upokojujúci harmanček a hydratujúci jojobový olej, ktoré doplní jemná vôňa. Praktické balenie s pumpičkou je hygienické a nadávkuje presne toľko prípravku, koľko je potrebné. Po nanesení na vlhkú pokožku vytvorí príjemnú bohatú penu, ktorá vaše ruky zbaví špiny a baktérií a zároveň sa o ne stará a chráni pred vysúšaním. Po aplikácii vás bude vôňa ešte chvíľu sprevádzať a zanechá svieži dojem. Priehľadná dóza s krémovým mydlom ozdobí aj vašu kúpeľňu či už doma alebo v zamestnaní.

Kľúčové vlastnosti tekutého mydla Anti-bacterial Handwash Care & Moisturise

  • Tekuté mydlo Anti-bacterial Handwash Care & Moisturise značky Radox
  • Antibakteriálne účinky, obohatené o upokojujúci harmanček a hydratujúci jojobový olej
  • Vytvorí bohatú penu pre ľahké odstránenie špiny a baktérií
  • Stará sa o pokožku rúk a chráni ju pred vysúšaním
  • Praktické a hygienické balenie s pumpičkou pre jednoduchú aplikáciu
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Malé množstvo tekutého mydla naneste na vlhkú pokožku, napeňte a opláchnite. V prípade potreby opakujte. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade zasiahnutia očí ich ihneď vypláchnite.
Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Sodium benzoate, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Disodium lauryl phenyl ether disulfonate, Glycerin, Hydrogenated starch hydrolysate, Oryza sativa (rice) bran extract, Oryza sativa (rice) germ oil, Parfum, PEG-40 hydrogenated caster oil, Polyquaternium-7, Propylene glycol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Sine adipe lac, Sodium chloride, Sodium lactate, Sodium lauryl sulfate, Sorbitol, Styrene/acrylates copolymer, Trideceth-7, Trideceth-9, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Unisex

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo
Kód:  MYD148
Produktové číslo:  8710908881237
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04