Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Q&Q Fashion VR94J803Y

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Q&Q Fashion VR94J803Y

Q&Q Fashion VR94J803Y sú prezícne detské hodinky vhodné pre všetkých, čo chcú efektívne organizovať svoj čas a majú štýl. Zaujímavým estetickým krokom je použitá modrá farba puzdra rovnako ako skutočnosť, že materiál zvolený na výrobu remienka je plast, čo dizajnérom umožnilo dosiahnuť estetického vzhľadu, bez toho aby sa znížilo pohodlie pri nosení. Remienok jednoducho nastavíte podľa vašej potreby. Vďaka vodotesnosti 100 m (10 ATM) nájdete pre hodinky využitie aj pri plávaní. Analógové zobrazenie je obľúbenou voľbou pre akúkoľvek príležitosť.Kvalitná batéria Quartz hodiniek Q&Q Fashion VR94J803Y je zárukou, že tikot vašich hodiniek vás bude sprevádzať ešte dlhú dobu.

Kľúčové rysy detských hodiniek Q&Q Fashion VR94J803Y

  • Bez osadenia zdobiaceho ciferník sú prepychovým detailom
  • Na ciferníku nájdete plastové sklíčko, takže sa nemusíte báť poškodenia ani napr. pri páde

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Detské

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 36 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)

Všeobecné

Určenie Unisex
Kód:  KHO14179
Produktové číslo:  4966006816495

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02