Obnoviť stránku

Q & Q COMBINATION GW88J003Y

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Q & Q COMBINATION GW88J003Y

Q & Q COMBINATION GW88J003Y sú originálne pánske hodinky vhodné pre každého, kto hľadá na svoju ruku spoľahlivého parťáka. Na ruke vás upúta čierna farba puzdra spolu so skutočnosťou, že materiál remienka tvorí silikón, čo viedlo k peknému dizajnu, pričom samozrejmosťou je úplný komfort pri nosení. Remienok a jeho dĺžku možno prispôsobiť tak ako je vám to pohodlné. Vďaka hodnote odolnosti voči vode 100 m (10 ATM) sú tieto hodinky vhodnou voľbou aj pri plávaní či potápaní. Kombinované zobrazenie času spája nadčasovosť analógových ručičiek s módnym digitálnym zobrazením. Napájanie pomocou batérie Quartz hodiniek Q & Q COMBINATION GW88J003Y je istotou, že vám vaše hodinky vydržia merať čas ešte dlhé roky.

Hodinky pánske Q & Q COMBINATION GW88J003Y ocenia predovšetkým tí, ktorí často cestujú a spoznávajú svet. Majú totiž k dispozícii merač duálneho času. Nenahraditeľnou funkciou je budík. Keď vezmete na vedomie, že tieto pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku. Ani tma vás s týmito hodinkami nezaskočí vďaka možnosti osvetlenia.

  • Osadenie: bez kameňa

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 51 mm
Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez kameňa

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón

Funkcie

Hodinkové funkcie Budík, Dátum, Duálny čas, Kalendár, Osvetlenie

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO15432
Produktové číslo:  4966006819564

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13