Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Q & Q COMBINATION GW85J003Y

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Q & Q COMBINATION GW85J003Y

Q & Q COMBINATION GW85J003Y sú vkusné pánske hodinky, ktoré poslúžia ako spoľahlivý ukazovateľ času, ale aj ako originálny doplnok. Na prvý pohľad vás určite zaujme čierna farba puzdra, zatiaľčo materiál remienka je silikón, čo dizajnérom umožnilo dosiahnuť estetický vzhľad, pričom je samozrejmosťou zachovanie všetkých dôležitých funkcionalít. Remienok jednoducho prispôsobíte podľa veľkosti ruky. Vďaka hodnote vodotesnosti 100 m (10 ATM) môžete hodinky bez problémov nosiť aj pri plávaní alebo sprchovaní. Kombinované zobrazenie času dáva dokopy to najlepšie na analógovom aj digitálnom meraní. Osvedčená batéria Quartz hodiniek Q & Q COMBINATION GW85J003Y je prísľubom, že vám vaše hodinky vydržia merať čas ešte dlhé roky.

Hodinky pánske Q & Q COMBINATION GW85J003Y sa hodia pre tých, ktorí cestujú po celom svete. Disponujú totiž meraním duálneho času. Nesmie chýbať veľmi užitočný budík. Keď uvážime, že tieto pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, už nikdy nikam nedorazíte s oneskorením. Na skontrolovanie času v tme nie je potrebný okolitý zdroj svetla vďaka možnosti osvetlenia.

  • Osadenie: bez kameňa
  • Na ciferníku nájdete Minerálne sklíčko, nemusíte sa preto obávať poničenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 50 mm
Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez kameňa

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón

Funkcie

Hodinkové funkcie Budík, Dátum, Duálny čas, Kalendár, Osvetlenie

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Športové
Kód:  KHO15431
Produktové číslo:  4966006826784

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08